4 звезди, които поддържат форма с кето диета

Kето диетата е един от най-популярните начини за отслабване. Още е позната като кетогенна диета и се съсредоточава в приемането на повече мазнини в замяна на въглехидрати. Организмът използва кетоните, произведени в черния дроб, като двигателно гориво за сметка на глюкозата. А ето и кои са звездите, които се радват на тънка талия, благодарение на режима. 
Ванеса Хъджинс
Хъджинс е една от най-заклетите фенки на кето храненето. Тя е превключила на диета с ниско съдържание на въглехидрати и високо съдържание на мазнини, за да свали 20 килограма, натрупани заради роля през 2014. Обикновено започва деня си с яйца, бекон и половин авокадо. За обяд яде салата с пиле, много зеленчуци и може би малко ядки или плодове. 
Кортни Кардашиян
Най-възрастната сестра Кардашиян успя да свали доста килограми през годините. Самата тя е споделяла, че се опитва да задържи тялото си в състояние на кетоза, което се случва, когато гликогенът в черния дроб е изчерпан и тялото изгаря мастни киселини за енергия. Кортни започва деня със зелено смути за закуска, последвано от прости протеини и зеленчуци за обяд и вечеря. Обикновено, но хранително.

Холи Бери
Преди няколко години Бери разкри в Instagram, че е голям фен на кетонния начин на хранене. Тя приема храната много сериозно, за да се справи с диабета. (Страда от диабет тип 2 от 19-годишна възраст). Актрисата споделя, че благодарение на този начин на хранене, тя се радва на „по-добра физическа издържливост, по-добра кожа и по-малко акне и по-малко мигрена!“
Меган Фокс
След раждането на втория си син през 2014, Фокс започнала да следва диета с високо съдържание на протеини, много ниско съдържание на въглехидрати и ниско съдържание на захар. „Спрях целия хляб и въглехидратите. Никакви бисквити, солети, чипсове. Нямам „мръсни“ дни и не прегрешавам.“, споделя с гордост звездата от Трансформърс в свое интервю. 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg