12 напътствия за декември според месеца ви на раждане

Нормално е в края на всяка година да се чувстваме леко объркани и натоварени. Не можем да си дадем ясна преценка за постигнатото, но пък искаме да завършим годината по най-добрия възможен начин. Ето как да го направите спрямо месеца, в който сте родени.
Януари: Стремете се към прогрес, а не към съвършенство
На родените през януари естественият им инстинкт е да бъдат най-добрите през цялото време. Разширите перспективата си за това какво означава съвършенството за вас. В един момент ще осъзнаете, че всичко, което сте постигнали през тази година, е достатъчно ценно и добро.
Февруари: Уверете се, че решенията, които взимате са това, което всъщност искате
Известен факт е, че хората, родени през февруари, знаят какво искат, особено ако това може да им бъде от полза. Винаги обаче отделяйте секунда, за да се отдръпнете и да се уверите, че е точно това, от което се нуждаете в момента. Разбира се, успехът е невероятно постижение, но дали е нещо, с което се гордеете?
Март: Съмнението убива повече мечти, отколкото провалът
За родените през март е лесно да се чувстват унили. Те са чувствителни и полагат усилия, за да могат думите им да са обработени по най-добрия начин. Но хората, родени през март, трябва да спрат да бъдат толкова строги към себе си. Когато започнете да се съмнявате в напредъка си, тогава започвате да спирате. Спрете да анализирате излишно всяко движение и се пуснете по течението.
Април: Ако нищо не върви както трябва, не го заобикаляйте
На хората, родени през април, съдбата им е дала карти, които изглеждат като безкраен низ от пропуски. Вместо да се крият от неща, които ги карат да се чувстват неудобно, те трябва да ги прегърнат. Понякога пътят, по който вървят, не е прав, а по-скоро криволичещ хълм.
Май: Вие сами контролирате вашето щастие
Хората, родени през май, са с добро сърце по природа. Точно като пролетен цвят, родените през май обикновено се свързват с черти на хармония, невинност и любов. Когато наливате емоциите си в „чашите“ на други хора, нормално е да се изчерпвате бързо. Единственият начин, по който може да започне истинското изцеление и щастие, е чрез създаване на собствена реалност, основана на положителни мисли и емоции.
Юни: Не можете да угодите на всички, така че недейте
За хората, родени през юни, 2022 беше година на балансиране между собствените граници с щастието на другите хора. Без значение какво правите, винаги ще има познати, които са недоволни или обидени. Хората, родени през юни, трябва да се съсредоточат върху това да угодят на хората, които са най-важни за тях, и да се откажат от идеята, че трябва да направят всички щастливи. Така могат да спестят на ума си стрес и разочарование.

Юли: Внимавайте как подхождате към другите
Родените през юли имат мощна енергия над близките си. Като сте внимателни, вие съдавате положителен ефект на вълни, който може да подобри качеството на живот на всички близки. Хората, родени през юли, трябва да внимават за думите и действията си, да се съсредоточат върху настоящия момент и да са напълно ангажирани във взаимодействията с любимите хора.
Август: Не е необходимо животът ви да бъде планиран
Хората, родени през август, обичат да контролират по различни начини, но не е необходимо животът ви да бъде планиран до най-малката подробност. Всъщност, не е лоша идея да оставите място за гъвкавост и спонтанност. Планирането е важно за поставянето на цели и постигането им, но също така е важно да можете да се адаптирате към неочаквани промени и предизвикателства. Родените през август трябва да прегърнат неизвестното и да вярват, че животът ще се развие по свой уникален начин.
Септември: Спрете да мислите за миналото
За родените през септември е естествено да изпитват носталгия. Фокусирайки се върху тези стари спомени, вие възпрепятствате способността си да продължите напред. Важно е да се отървете от миналото и да се съсредоточите върху настоящето и бъдещето, върху себе си и собственото си щастие.
Октомври: Простете и пуснете на свобода
Когато някой разбие доверието им, родените през октомври започват да пазят умовете си от другите. Те трябва да разберат защо прошката е от съществено значение – прощавайки, ние сме в състояние да освободим негативните емоции и да се съсредоточим върху собственото си благополучие. Прошката не означава оправдаване на действията на другите, а по-скоро е избор да се освободим от собствената си болка и да продължим напред в живота.
Ноември: Погледнете по-голямата картина
Животът в момента позволява на родените през ноември да прегърнат напълно своята приключенска и спонтанна природа. Те поемат рискове и следват своите страсти, без да се тревожат за бъдещето. За тях обаче е важно и да гледат по-голямата картина. Това им позволява да планират и да се подготвят за бъдещето, гарантирайки им, че техните действия са в съответствие с дългосрочните им цели и стремежи.
Декември: Направете важни неща приоритет
Родените през декември трябва да знаят, че е време да се откажат от „лудостта“ и да се заемат с нещо сериозно. Представете си, че пропускате възможност, която се случва веднъж в живота, защото сте несериозни, забравили сте или сте се успали, или пък случайно разочаровате приятел, който се нуждае от вашата подкрепа. Да, всички сме заети и имаме собствен живот, но взаимоотношенията изискват усилия и ангажираност.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg