Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

07.07.2023 – Какво да очакваме от огледалната дата

Езотериците смятат, че огледалните дати са идеален начин за сбъдване на желания. От друга гледна точка, числото 7 винаги се е смятало за тайнствено, магично число, надарено с особено силна енергия.
Числото 7 в нумерологията е олицетворение на мъдростта, философията и способността за мислене. Хората, които са покровителствани от седмицата, забележимо се открояват от тълпата. Те са независими, самодостатъчни, интелигентни, духовно развити и изобщо не се интересуват от мнението на другите.
Български поверия, свързани с Луната
Какво можете да правите на 7 юли?
Най-важното действие за деня е ритуалът с намисляне на желание. За да си пожелаете нещо, останете сами в стаята, вземете химикал, хартия и ясно формулирайте желанието си. Запишете желанието си, сгънете листа и го сложете на тайно място. Докато пишете, визуализирайте това, което искате – така ще се сбъдне по-бързо. Най-успешното време за разговор с Вселената е на всеки час с числото 7.
Възможно е много хора да имат нови стремежи на 7 юли. Някой ще иска да намери ново хоби или да постави рекорд в съществуващо хоби, а друг вероятно ще иска да избере нещо ново за себе си. По един или друг начин всеки ще получи заряд от вътрешна жизненост.
Езотериците препоръчват да вземете душ сутринта на 7 юли, за да отмиете цялата негативност от себе си, а на сутринта не забравяйте да се измиете с чиста вода.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg