Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Само в SportLive: Михаил Александров: Раздвоен съм, защото имам респект и към ЦСКА, и към Лудогорец! „Червените“ фенове заслужават да видят отбора си шампион!

Сезонът в родната Първа лига ще приключи по изключително драматичен начин. До последно Лудогорец и ЦСКА си оспорват титлата. При кого ще отиде тя ще се разбере след двубоите от последния кръг, в който разградчани гостуват на Черно море, а „червените“ ще трябва да спечелят „Вечното дерби“ с Левски.
SportLive.bg реши да потърси за интервю Михаил Александров. 33-годишният бивш национал на България е четирикратен шампион с екипа на Лудогорец, а е юноша на ЦСКА, където прави първите си крачки във футбола. Той не скри своята раздвоеност по отношение на това кой измежду двата отбора предпочита да триумфира с титлата. Бившият атакуващ халф обаче направи своята прогноза изключително обективно.
Ето какво сподели Александров пред медията ни: 
-Г-н Александров, предстои драматичен завършен на първенството. Лудогорец или ЦСКА ще триумфира като шампион според Вас?
-По начина на игра и двата отбора не се намират във върхова форма. Аз трябва да избирам между отбора на сърцето ми и отбора, който ме е изградил до голяма степен като професионален футболист. Вярвам, че на база на моментното състояние на тима Лудогорец ще бъде шампион.
Но ми се иска по някакъв начин българското първенство да стане по-интересно и да се стигне до разминаване в очакванията на хората, и ЦСКА да вземе титлата. Защото все пак ЦСКА има и голяма фенска маса и заслужават да видят отбора си като шампион.
-Ако съпоставите двата отбора чисто спортно-технически, кой е по-качествен и заслужава повече да спечели титлата?
– Честно казано, ако трябва да бъдем обективни, като качества на футболистите за мен Лудогорец разполагат с по-качествените играчи към днешна дата. ЦСКА пък показаха един отборен дух и игра, която според мен в много моменти е по-важна от индивидуалните качества на дадени футболисти.
-Какво е мнението Ви за случилото се на последните мачове на ЦСКА и Лудогорец – пропуснатата дузпа на двубоя на „Армията“ и леко по-странният състав, с който Левски излезе в Разград?
– При единия случай става въпрос за вътрешни решения в клуба. Колкото до дузпата, човек, който реализира 6 от 6 дузпи, е съвсем нормално да му се даде шанс да се опита да вкара и седма поредна. Не виждам нищо ненормално. Не смятам, че акцентът трябва да е върху изпуснатата дузпа, а върху това как игра ЦСКА. Отборът излезе супер респектиран и със страх в действията и предпазливост, която не трябва да е присъща за ЦСКА, играещ на „Армията“ и борещ се за титлата.
Акцентът трябва да падне върху това, а не върху пропусната дузпа в 98-ата минута. В останалите 97 минути те не направиха нищо, за да заслужат първото място, което държаха.
Относно другия мач, Левски си знае защо излязоха с такъв състав. Дали са имали проблеми или не. Но пък от друга страна бих отличил младите футболисти, които играха повече от достойно и заслужиха участието си в двубоя.
-Първенството ще завърши с „Вечно дерби“. Изобщо имаше ли как финалът на шампионата да е още по-драматичен с оглед на това, че ще се решава титлата?
– И в момента е драматичен. Черно море е изключително труден съперник като домакин. Аз лично съм изпитвал големи трудности, когато съм играл срещу тях във Варна.
От другата страна е „Вечното дерби“. Ще бъде и един празник за феновете. Ще бъде крайно интересно. Ако някой знае кой ще бъде шампион преди последните мачове, поне аз не знам…

-Вече казахте за вашето раздвоение. Все пак обаче каква е прогнозата Ви – кой е по-вероятно да триумфира с титлата?
– Считам, че с оглед на моментното състояние и класирането Лудогорец ще стане шампион. Но пак казвам в момента трябва да избирам между двата отбора, които по един или друг начин са заслужили уважението ми по време на моята кариера.
-Важното е, че поне за хубавото на българския футбол през този сезон два отбора са в сериозна битка за първото място – ЦСКА показва израстване, макар че може би при Лудогорец е налице отстъпление.
– Според мен Лудогорец постъпиха правилно, че си върнаха Ивайло Петев за треньор. Това ще е изключителен плюс за тях. Той е човек, който знае моментната ситуация и атмосфера в отбора. И най-вече притежава качествата да направи шампионски отбор. Лудогорец може би трябва да се концентрират върху това да дадат спокойствието и свободата на Петев да избере правилните футболисти за следващия сезон.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL: Треньор с големи успехи с Лудогорец посочи главния проблем на ЦСКА и отсече: Не вярвам да спечелят „Вечното дерби“
АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg