Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Само в SportLive: Емил Велев каза излезе ли Левски със „свалени гащи“ в Разград и отсече: ЦСКА не може дори застраши вратата ни, няма да стане шампион

Последният треньор, който изведе Левски до шампионската титла през вече далечната 2009 година – Емил Велев, изрази мнението си пред SportLive.bg  за битката за първото място през този сезон, което ще се реши след днешните срещи между Черно море и Лудогорец и „Вечното дерби“ Левски – ЦСКА
„Смятам, че Лудогорец ще е шампион, след като ще бие във Варна. Дори и да не спечели, ЦСКА не могат да ни победят на Националния стадион „Васил Левски“. Една от причините за това мое твърдение е, че ЦСКА много трудно успяват да бият, особено в тези мачове с Лудогорец и Левски. Във възловите двубои те нямат дори създадено положение срещу Левски, камо ли да вкарат гол“, прогнозира категорично пред SportLive.bg Кокала.
Припомняме, че ЦСКА не е вкарвал гол във вратата на Левски в последните 5 „Вечни дербита“, включително и финала за Купата на България, спечелен от „сините“ с 1:0. Три от срещите завършиха 0:0, а веднъж „армейците“ загубиха с 0:2 и за шампионата.
„Точно в 5 мача не са ни реализирани(смее се). Това какво показва? Картинката на предстоящото дерби ще е същата. Даже съм по-голям оптимист, че Левски могат и да победят. Да, те наистина за нищо не играят, но такива са сблъсъците между Левски и ЦСКА. Винаги единият иска да има надмощие и да спечели“, обяви той.

 „Смятам, че на баража, който и да е, независимо дали ще е Арда или Славия, Левски ще бие на „Герена“, отсече Велев на въпрос дали Левски ще спечели квота за Лигата на конференциите, независимо дали ще стане чрез третото място или баража.
Той коментира и информациите, че „сините“ са излезли едва ли не „със свалени гащи“ срещу Лудогорец в предишния кръг, когато загубиха с 2:3 в Разград.
„Напротив, играха много хубав футбол. Ако не бяха грешките на вратаря Андреев, Левски щеше да победи или най-малко да завърши наравно в Разград“, обяви специалистът.
 „Мисля, че този път резултатът в дербито ще е равен“, прогнозира Велев.
 „И двата отбора играха на посредствено ниво. Който и да стане шампион, за мен ще е едно и също, след като Левски не се бори за титлата“, отговори Кокала на въпрос кой измежду Лудогорец и ЦСКА заслужава повече да триумфира с титлата.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL: Раздвоен емоционално бивш национал прогнозира кой ще триумфира с титлата и отсече: Феновете на ЦСКА заслужават отборът им да е шампион
 АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg