Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Преди третото дерби: Какво се случи в мачовете между Левски и ЦСКА през сезона? (ВИДЕО)

Столичните грандове Левски и ЦСКА излизат един срещу друг днес (7 юни) в мач от последния кръг на Първа лига, който може да се окаже решаващ за титлата в родния шампионат. 
Третото “Вечно дерби” за сезона със сигурност ще прикове погледите на футболните фенове у нас. В настоящия материал обаче ще Ви припомним какво се случи в двата мача през настоящата кампания между столичните съперници.
12-минутна “синя” лекция
Първия мач между Левски и ЦСКА за сезона се изигра на 18 септември. Двубоят бе съпътстван от “червена” доминация през по-голямата му част, но брутална грешка в отбраната на “армейците” даде тон за “синя” победа. Футболистите на ЦСКА сгрешиха фатално в 78-ата минута, а Илиян Стефанов се възползва от това и откри резултата пред 20-хилядната публика на “Васил Левски”.
Футболистите на ЦСКА сякаш се сринаха след допуснатото попадение, а само три минути по-късно Густаво Бусато бе принуден да вади топката от мрежата си за втори път след светкавична контраатака, която завърши с гол на Уелтън и подпечата успеха на “сините”. Разбира се, двубоят не завърши без излишно напрежение, след като един от лидерите на “червените” – Иван Турицов, бе изгонен в 90-ата минута заради удар с лакът в единоборство.

“Синя” България заглъхна, а “червена” си отдъхна
Дни преди второто “Вечно дерби” за сезона, което се проведе на 17 април, Станимир Стоилов обяви, че подава оставка след изненадващите промени в ръководството на Левски. Постът на старши треньор бе зает от Елин Топузаков, а първият му мач бе именно срещу вечния съперник – ЦСКА.
Двата тима излязоха изключително мотивирани за успех на “Васил Левски”. В мача можеше да се наблюдава изключително здрава битка за центъра на терена, както и тактическо надлъгване между двамата специалисти, но най-доброто двата тима запазиха за самия край. В 88-ата минута бе отсъдена дузпа за “сините” заради игра с ръка в наказателното поле на Брадли де Нойер. Отговорността падна на плещите на лидера на Левски – Ивелин Попов, чийто удар от бялата точка обаче бе спасен от Густаво Бусато и точките на националния стадион бяха разделени след 0:0.

“Вечното дерби” може да се окаже решаващо за крайния победител в Първа лига. Ето как ЦСКА може все още да ликува след последния съдийски сигнал срещу Левски.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg