Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Преди „Сървайвър“: Георги Валентинов скочи на Благо Джизъса

Новият сезон на „Сървайвър“ още не е стартирал, а между участниците във формата вече прехвърчат искри. В случая става дума за двама от отбора на известните – ММА боецът Георги Валентинов и бившият футболист Благой Георгиев, популярен като Джизъса.
Не е тайна, че двамата са в обтегнати отношения, тъй като са били с една и съща жена – Златка Райкова. Джизъса дори успя да ѝ направи дете, след като преди това Георги Валентинов дълго време бе гадже с нея.
Сега двамата ще бъдат заедно в „Сървайвър“, като не е ясно как ще протекат отношенията им и дали няма да се стигне до физически сблъсъци, където Благо не би имал никакъв шанс.
Съветът на „Площада“: Влез в eMAG.bg и разгледай най-актуалните оферти.
Говорейки за Джизъса пред ютуб канала „Спортната джунгла“, Валентинов заяви: „Кой беше Благо Георгиев? Доста различни величини сме. Дали ще е вътре или не – все ми е тая. Разликата между момчето и мъжа е, че момчето си разкопчава ципа навсякъде, а мъжът – не“, изцепи се Валентинов.

А колкото до бившата си Златка и предложението за брак, което й направи в „Като две капки вода“, ММА боецът посочи: „Това беше преди 100 години, не мога да разбера защо ме връщат винаги толкова назад във времето. В България винаги пикантното е било водещо. Да плюеш по жена, с която си бил, е все едно да плюеш върху себе си.“
„Игрите за мен не представляват някаква трудност, без да ги подценявам. Според мен, най-трудна ще ми бъде социалната игра, тъй като сме свикнали в тези предавания да виждаме разни коалиции, задкулисни игри. Аз винаги влизам единствено и само за победа. И на ринга, и в живота. Но едно нещо не зависи от нас и това е Божията воля. Аз съм силен играч. Смятам, че съм го доказал. Вътре в предаването ще покажа на какво съм способен.“, коментира Валентинов
The post Преди „Сървайвър“: Георги Валентинов скочи на Благо Джизъса appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com