Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Поп-фолк певица Мария с първи коментар след новината за побоя ѝ

Както по-рано писахме, според информация на “Телеграф”, преди 3 дни фолк певицата Мария е станала жертва на домашно насилие. 
Съдът наложи домашен арест на Мирослав Соколов – съпруг на певицата. Обвинението е за закана за убийство и нанесена телесна повреда.
Вижте още: Юлиан Вергов посвети стихотворение на Диана Димитрова? (ВИДЕО)
“Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да мине малко време. Аз съм добре! Ще оставим въпроса в летящо положение. Благодаря за отношението“. Така попфолк звездата Мария коментира пред NOVA твърденията, че е станала жертва на побой от съпруга си Мирослав Соколов.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от MARIA (@maria_official_bulgaria)

По настояване на страните, магистратите решиха заседанието да се проведе при закрити врата, за да запази неприкосновеността на личния живот на двойката.
Мирослав Соколов е третият съпруг на Мария. Двамата сключиха брак в края на 2021 г. 
Вижте още: Филип Киркоров си сложи нови гърди (ВИДЕО)
Доскоро в свои интервюта певицата твърдеше, че 36-годишният Мирослав е любовта на живота ѝ и в негово лице е срещнала щастието. Какво обаче се е случвало зад вратите на дома им, можем само да гадаем.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от MARIA (@maria_official_bulgaria)

Мария не спираше да качва в Instagram снимки от екзотични екскурзии с мъжа си. Днес вече в профила на миньончето няма нито една снимка със съпруга ѝ. Единственото фото, което напомня за семейния ѝ живот с него, е надпис на плажа “Обичам те”. А може ли а го обича още, питат се феновете ѝ?

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg