Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Погледът на една жена разкрива какво изпитва към мъжа

Очите са прозорец към душата. Когато една жена осъществи зрителен контакт с вас и вие отвърнете с поглед, по този начин и давате знак, че се интересувате от нея.
Понякога очите казват много повече от хиляди думи. Какво означава, когато една жена осъществи зрителен контакт с мъж? Всъщност има значение как точно го прави, затова бъдете наблюдателни.
1. Ако тя направи зрителен контакт с вас и бързо извърне поглед
Ако тя погледне за кратко и неволно хване погледа ви, това може да значи, че просто е разсеяна и блуждае в пространството. Може дори да не ви е забелязала, така че не бързайте с изводите.
2. Ако направи зрителен контакт с вас и гледа надолу, но не настрани
Ако тя ви погледне и погледите ви се срещнат и тя веднага погледне надолу (не встрани), това може да показва срамежливост и вероятно привличане. Тогава е добре вие да направите първата крачка, но не бъдете прекалено настоятелни.
3. Ако тя направи зрителен контакт с вас и задържи погледа си за кратко
Това показва, че жената има интерес към вас и определено я привличате. По този начин тя може да иска да привлече вашето внимание, а може просто да ви намира за много сексапилен и да ви се любува.
4. Ако тя ви гледа в очите и не отмести поглед поне няколко секунди
Тук вече нещата са ясни – тя определено изпитва симпатия към мъжа и иска да му го покаже. Може да добави дори една чаровна усмивка, за да привлече вниманието ви.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg