Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Недолюбваният от ЦСКА съдия за последно свири в дерби, спечелено от Левски

Левски и ЦСКА се изправят за трети път от началото на сезона, като този път двубоят има още по-голям заряд. А причината е все още нерешената шампионска титла, за която “червените” продължават да се борят. Отборът на Саша Илич изостава с точка зад Лудогорец, като днес ще търси задължителна победа, надявайки се на грешка на “орлите”.
“Червените” обаче нямат добра статистика срещу “сините” в последните двубои, като през този сезон загубиха веднъж и веднъж завършиха наравно. Малко преди това пък Левски триумфираха над ЦСКА за Купата на България.
Къде да гледаме двубоя Левски – ЦСКА?
Недолюбван от “червени” и често избиран за мачове на “сини”
За главен съдия на днешния двубой бе определен Драгомир Драганов. Прави впечатление, че именно той свири и дербито през есента, завършило 2:0 в полза на Левски. Дълго време преди това не бе получавал наряд точно за този сблъсък. На 18 септември, тогава още с наставник Станимир Стоилов, “сините” са категорични срещу съперника си. Голове на Филип Кръстев и Уелтън носят сладкия успех, а по време на срещата Драганов раздава 5 жълти картона и 1 червен. Той е за Иван Турицов в края на мача заради удар с лакът срещу Уелтън.

Освен този двубой реферът е ръководил още 4 срещи за Левски през този сезон. Всички срещи завършват положително за отбора, освен срещу Локомотив Пловдив на 8 май тази година, когато записва загуба с 1:0.
Драганов със сигурност не е сред любимците на ЦСКА, като дори имаше искане от страна на “червените” да не ръководи техни мачове. Първо имаше оплаквания през 2021 година след загуба на отбора от Берое с 0:1. Март тази година пък същото се случи след двубоя с Локомотив Пловдив, завършил 1:1 на стадион “Българска армия”.
“Знаехме какво ни очаква, още когато видяхме нарядите за този кръг. Ще пуснем официална жалба срещу съдията на този мач и искаме този човек да не свири повече мачове на ЦСКА”, заяви Филип Филипов след края на двубоя. Преди третия мач за сезона между “сини” и “червени” може да си припомните какво точно се случи в предните два – треньорска рокада, изпусната дузпа и много емоции.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg