Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Майкъла начерта пред SportLive как точно ЦСКА ще стане шампион и отсече: Не може футболистите ни да се сковават срещу Левски и Лудогорец

ЦСКА има огромен шанс най-накрая да детронира Лудогорец. Отборът на Саша Илич е на върха с точка пред разградчани, а до края на сезона остават 2 кръга. Армейците първо посрещат ЦСКА 1948, а след това съдбата на титлата се очертава да се реши във „Вечното дерби“ с Левски.
SportLive.bg потърси за интервю бившия защитник и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла. Той направи изключително любопитна прогноза за начина, по който армейците ще триумфират с титлата. Бизнесменът посочи и голям проблем за отбора на „червените“, проявяващ се в дербитата с Левски и Лудогорец.
Ето какво сподели Майкъла пред медията ни:
-Г-н Илиев, останаха последните две решителни битки за шампионската титла. ЦСКА излезе с едни гърди напред, но ще успее ли тимът на Саша Илич да се възползва и да триумфира като шампион, слагайки край на тоталната хегемония на Лудогорец?
– Ние вече се възползвахме. Трябва да благодарим на ЦСКА 1948, че ни направи шампиони.
– Сигурен сте, че хиксът им с Лудогорец на практика гарантира титлата. Да разбираме, че сте убеден в победите на ЦСКА в оставащите два кръга?
– Абсолютно! Разбира се, те Левски ще ни осигурят още две точки преднина. Ние ще бием ЦСКА 1948 в събота, а „сините“ ще направят хикс с Лудогорец. След това ние правим хикс с Левски и сме шампиони.
Ако тази година не станем шампиони, няма да станем никога! Поне още 5 години няма да спечелим титлата.
– Излиза, че ЦСКА е длъжен да триумфира през този сезон.
– Естествено, особено при този слаб Лудогорец и слабата защита, с която разполагат в момента разградчани. Ако не се възползваме сега, значи никой няма да ни е виновен. Стига сме се оправдали със съдии и т.н.
На „Българска армия“ изпускаме 3 гола срещу Лудогорец сами срещу вратата, нямаше и вратар. Това е проблемът. Там не ни е попречил нито съдия, нито нещо друго. Затова всичко си зависи сега от нас.
– А именно този факт възможно ли е да скове футболистите в отбора на Саша Илич?
– Специално в мачовете срещу Левски и Лудогорец се сковават. Не знам точно защо се получава така. Значи не са от такава класа, която подхожда за ЦСКА.

– Само това ли е причината или има и други?
– Футболистите са добри, но не средно ниво. Поради тази причина се сковават. Това е все едно навремето ние като бяхме 4 години шампиони и да играем с Нотингам, Ливърпул, Монако и да се сковаваме, защото ни се пада Нотингам, които са два пъти подред европейски шампиони или от Реал Мадрид.
Когато си в ЦСКА, не може да се сковаваш от нищо. Ти си в най-големия и най-сериозния клуб и не трябва въобще да те притеснява нищо. А тях това ги притеснява. Ние в големите мачове с Лудогорец и Левски играем да не загубим,  а не да ги бием. Това ни е най-големият проблем.
– На какво точно го отдавате?
– Отдавам го на нивото на футболистите.
– От прогнозата Ви разбрах, че ЦСКА със сигурност ще стане шампион. От чисто спортно-техническа точка наистина ли „червените“ заслужават да триумфират с титлата?
– Тази година заслужаваме, защото сме най-добрият отбор от всички. Лудогорец е много слаб. За мен Левски играят много добре, но имат много слаба защита. На това разчитам, защото Лудогорец ще вземат много бързи мерки. Още за следващия сезон ще видите, че ще дойдат поне трима много добри футболисти.
Това е мое мнение и ми се иска да е така. Но ако Лудогорец бие два мача, а ние правим равен с Левски, какво правим тогава? Кой ни е виновен? Или пък в събота ЦСКА 1948 ни прави един равен и приключва всичко.
Разликата е в това, че когато си голям не трябва да те притеснява нищо. Отиваш, биеш и ставаш шампион.
– Казахте, че в ЦСКА трябва да са благодарни, че ЦСКА 1948 ги направи шампион. Те от своя страна ще успеят ли да спечелят бронзовите медали според Вас?
– Надявам се Левски да финишират четвърти. Мисля, че ЦСКА 1948 ще се окичи с бронза. Те имат мач с нас, а след това с Локомотив Пловдив и смятам, че ще се преборят за третата позиция. Левски ще стане четвърти, което е нормално.
ЦСКА става шампион. Лудогорец пък остава втори. Ето как виждам класирането в челото в края на сезона.
– Според Вас ще се класира ли Левски за евротурнирите през баража?
– Да. Ще се класират. Добър отбор са. Между другото Левски играе най-добре срещу Лудогорец и ЦСКА. Мисля, че Попето би дузпата срещу ЦСКА. Никой не му попречи да я вкара в 90-ата минута. Именно поради тази причина казвам, че „сините“ играят най-силно срещу разградчани и ЦСКА.
Имат наистина много добри футболисти в нападение. В средата на терена също. Проблемът им е отзад.
ОЧАКВАЙТЕ И ВТОРА ЧАСТ ОТ ИНТЕРВЮТО НА ГЕОРГИ ИЛИЕВ – МАЙКЪЛА ПРЕД SPORTLIVE.BG
ВИЖТЕ ОЩЕ: Майкъла през SL към Крушарски: Дължиш ми вечеря, шампанско …
АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg