Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Ливърпул без трио суперзвезди още дълго, Юрген Клоп призна за проблеми

Треньорът на Ливърпул – Юрген Клоп, потвърди лошите новини, че суперзвездите на тима Върджил ван Дайк, Диого Жота и Роберто Фирмино няма да се върнат скоро в игра за “червените”.
Фирмино все още не е играл за мърсисайдци от подновяването на сезона. Той получи контузия в прасеца по време на тренировки през миналия месец. Очакваше се той да се завърне в игра в началото на януари, но това така и не се случи.
Ван Дайк от своя страна се контузи при загубата с 1:3 от Брентфорд на 2-и януари и не е ясно колко дълго ще отсъства. Жота също получи травма в прасеца по време на победата над Манчестър Сити с 1:0 на 16-и октомври. Самият Клоп не скри за проблемите преди предстоящия двубой с Брайтън от 4-ия кръг на ФА Къп.
“Ще отнеме още няколко седмици. За Диого, Боби и Върджил ще трябва да изчакаме няколко седмици и да видим”, коментира Клоп, цитиран от “Liverpool Echo”.
Освен триото, липсват Луиш Диаш, който страда от болки в коляното, както и Артур. Това е и една от главните причини, според наставника, поради която неговият тим не се представя на нужното ниво.
Ето какъв култов коментар направи Клоп след своя мач номер 1000 в кариерата си

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg