Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Как да разберете какво наистина искате в една връзка

За да бъдете щастливи в любовта, трябва да запомните едно правило – най-важната връзка в живота ви е тази със самите вас. Само когато сте наясно със себе си, можете да се свържете с друг човек.
Вижте още: Ако НЕ чувствате тези 6 неща, това не е любов
За съжаление, зависимостта и увлечението могат лесно да бъдат сбъркани с любов, ако не сте опознали добре природата си.
Днес ви представяме 5 начина как да се свържете по-добре със себе си:
1. Дефинирайте ясно основните си ценности
Най-важното нещо, което можете да направите във всички области на живота си, е да имате ясна представа за вашата основна ценностна система. Какво е важно за вас? С какво не бихте направили никакъв компромис? Отговорите на тези въпроси ще ви помогнат да не допускате грешка при избора си на партньор.
2. Бъдете щастливи необвързани, за да не сте нещастни, когато сте обвързани
Много е важно да изградите живота си така, че да сте щастливи дори когато не сте във връзка, защото в противен случай се поставяте в зависимост от друг човек. Превръщате се в паразит, който не може да живее, без да е прикачен към друго същество. Работете върху себе си и се изградете като независима личност, за която връзката не е жизненоважен извор на щастие, а партньорство между здрави характери.

Вижте още: Ако тези 4 неща се случват, връзката ви вече е приключила
3. Уважавайте се
Нищо не е по-тъжно от това да срещнете невероятен мъж или жена, които да ви споделят колко неоценени се чувстват от половинката си. Ако не разбирате какво заслужавате в живота си, как тогава ще отсеете хората, които не могат да ви го дадат. Научете се да се уважавате, за да бъдете уважавани.
4. Вдъхновявайте се от положителния пример
Наблюдавайте двойки, на които се възхищавате. Приемайте съвети. Учете се от трудните им времена и се вдъхновявайте от добрите им. Задавайте им въпроси. Общувайте. Всеки е различен, но това също означава, че всеки може да ни научи на нещо ново.
5. Отървете се от виртуалния си образ

Базираме самочувствието си на това колко харесвания или последователи имаме в социалните мрежи. Следователно се опитваме да угодим на нашата “аудитория”, като ѝ дадем това, което мислим, че искат, а не това, което сме в действителност. Когато общувате открито и сте автентични с други хора, много често ще откриете, че те ще направят същото с вас. Виртуалните времена, в които живеем, са пагубни за връзките. Създават фалшива и нереалистични очаквани за отношенията.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg