Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Какво е видяла Баба Ванга в дупката в Царичина?

Дупката край село Царичина е тема, която продължава да вълнува българите вече много години. Както е известно, малкото селце от община Костинброд става национално известно, след като през 90-те години българската армия стартира там разкопки с мистериозна цел и кодово име „Слънчев лъч“. Операцията продължава около две години, преди да бъде прекратена.
Впоследствие става ясно, че Генералния щаб на българската армия е започнал разкопките по съвет на екстрасенси, които се кълнат, че там може да бъде открито грандиозно откритие, свързано с изьвънземна форма на живот. Откритие, което би преобърнало устоите на човешката цивилизация.

Военни и екстрасенси работят заедно по дупката в Царичина
Разкопките стартират, а екстрасенсите са на обект, за да напътстват военните къде точно да копаят. По неофициална информация, медиумите виждат под земята гробицата на първото извънземно същество, живяло някога на нашата планета. И до днес присъстващите говорят за странни светлини, които са се виждали край дупката. Проектът обаче е прекратен заради липса на резултати, а дупката е затворена. Някои екстрасенси обаче и до днес вярват, че това е грешка и че военните са били съвсем близо до достигането на голямо откритие. Някои настояват дупката в Царичина да бъде отворена отново, но поне засега няма изгледи това да се случи.
Съветът на „Площада“: Влез в eMAG.bg и разгледай най-актуалните оферти.
Дори с днешна дата, местните в Царичина твърдят, че понякога виждат странни виолетови светлини в района на разкопките.
Това е мястото, където се е намирала царичинската дупка
Какво е видяла Ванга в Царичина?
Най-известният феномен в историята на България Баба Ванга също е видяла нещо в царичинската дупка, твърдят очевидци. Известно е, че тя никога не е отричала съществуването на извънземни, даже напротив – казвала е, че може да контактува с тях. И че те са ѝ помогнали да демонстрира дарбата си.
Екстрасенсът Ели Логинова казва, че самата Ванга ѝ е разкрила какво се намира в дупката край Царичина. Тя си спомня, че според думите на пророчицата, тя е виждала “жута (жълта) маймуна”, която “не е нито мъж, нито жена”. Тя добавя, че според нея е нямало опасност за живота на войниците, тъй като е виждала наличие на вода, която обаче не е опасна.
Пред Логинова и представителите на армията Ванга успява точно да посочи докъде са стигнали разкопките – някъде около стотния метър. Занесена ѝ е част от пръстта, която е изровена от дупката. Когато отишли пак при дупката, засекли колко е дълбока – точно 99,8 метра, почти толкова, колкото Ванга е казала.
Ели Логинова си спомня, че си е водила записки с думите на Ванга. А през пророчицата са минавали различни духове, които са я карали да говори “с различни гласове”. 
Църквата в Рупите – космически кораб?
Виденията за Царичина не са единственото нещо, което свързва Ванга с извънземния разум.
Руският журналист Сергей Кастарной е един от хората, които често общуват с Баба Ванга в последните години от живота ѝ. Той твърди, че църквата на пророчицата в Рупите е не просто обикновен храм, а е изградена като извънземен кораб. Не е тайна, че Ванга се е скарала с официалната църковна власт заради черквата, понеже тя не е направена по канона.
Баба Ванга е твърдяла, че е виждала извънземни и е контактувала с тях
 Кога ще срещнем извънземните?
В края на 70-те години Ванга прави бомбастичната прогноза, че човечеството ще се срещне за първи път с извънземните след 200 години. След това заявява, че вече е виждала извънземни. Определя ги като добронамерени към хората същества, които искат да ни помогнат. Добавя обаче, че те все още не искат да правят контакт с нас, тъй като сериозно изоставаме в развитието си спрямо тях. Страхували се, че хората ще ги приемат като богове, а те самите не желаят това.
Приживе Ванга споделя, че хората са осъществили таен контакт с извънземните по време на кацането на Луната, но по тяхна изрична молба това не е огласено на обществеността.
Царичина – една голяма измама?
Днес много хора определят мистерията „Царичина“ като една от големите мистификации в по-новата ни история. Има обаче нещо, което сякаш доказва, че там действително има нещо. Ели Логинова казва, че когато военните правят разкопките, те виждат, че не са първите, които копаят тунели точно на това място. Напротив, всички стават свидетели на наличието на добре оформени стени, което подсказва, че те не са първите, които работят по обекта.
Днес се говори за присъствието в дупката на погребано двуполово същество, високо около два метра и половина. В моментът на разкопките министър на отбраната е Димитър Луджев, но днес той пази в тайна участието си в операцията.
Бившият министър на отбраната Димитър Луджев
Когато Луджев се интересува от разкопките в Царичина, той вика при себе си командващия химически войски ген. Динев и началника на генщаб-а Радню Минчев. Пита ги какво става и какво точно се копае там. С тях пристигат екстрасенси, които показват обширни записки, за които казват, че са написани под диктовката на извънземни. Сигурни са, че именно Царичина е мястото за контакт с цивилизации от други светове. Говори се за намирането на кивот, в който се намират скрижалите на човешкото минало и бъдеще.
Димитър Луджев обаче забранява използването на държавни средства за операцията. Казва на ген. Динев и останалите, че ако искат да продължат да работят по дупката, трябва да го правят с лични средства. Книгите с йероглифите, написани по диктовката на извънземните, са изпратени при специалисти по криптография в Израел. Там обаче не успяват да разкодират написаното и вдигат ръце от задачата.
В самата работа по изкопаването участват единствено висши офицери, докато войните само извозват материалите впоследствие. Много е възможно самите те да не са знаели какво точно се търси и защо се копае край селото.
Съкровището на Цар Самуил
Преди години в обществото се появява и друга версия, която обаче не е свързана с извънземни. Сред хората се говори, че военните всъщност търсят изгубеното съкровище на Цар Самуил и брат му Аро. Асансьорен техник на име Димитър Кекеменов сигнализира генщаба на армията, че Георги Раковски му се е появил насън и му посочил къде се намира съкровището. Стартира експедиция, а на място пристигат и екстрасенсите, които трябва да помагат.
Има и трета версия, свързана с дупката в Царичина. Някои казват, че там военните не копаят „на сляпо“, а напротив – имат ясна цел и задача. А именно – да заровят ядрени бойни глави, бракувани след напускането на България на варшавския договор. Тогава военните умишлено пускат слухове за извънземни, за да се отклони вниманието на обществото от опасния товар. Така няма да има и бунтове сред населението срещу поставянето на ядрени глави в земите около селото.
Ролята на Ели Логинова
Ели Логинова е един от екстрасенсите с най-голяма роля в случващото се край Царичина. Тя твърди, че е влязла в контакт с извънземно същество, носещо името Сорел. Именно Сорел ѝ изпраща информация с местонахождението на тайнствения саркофаг, криещ тайните на човечеството. Ако подобно откритие бъде намерено на територията на България, страната ни ще бъде прославена за вечни времена. Логинова поддържа контакт със Сорел и предава информацията на военните, които работят по разкопките. До края на 1992 година те успяват да прокопаят спираловиден отвесен тунел, чиято дължина е около 168 метра. Правят го без използването на специална техника и подпори. Както посочихме, там вече имало съществуващ тунел, който нашите военни само трябвало да разчистят.
Според някои слухове, разкопките в Царичина спират, защото военните все пак са изпълнили целта си – намерили са каквото търсят и са осъществили контакт с извънземна цивилизация. Разбира се, това е засекретено, а получената информация си остава неизвестна за обществото.
Екстрасенсът Ели Логинова
Хитлер смята Царичина за Свещен Граал
И до днес Ели Логинова остава силно заинтересована от мистерията Царичина. Тя дори пише книга по темата, която носи името „Царичина – съдбовен контакт“. Самата Ели споделя, че са ѝ били нужни почти 30 години, за да събере смелост и да я напише. Признава, че водещо е желанието ѝ истината да се знае, тъй като има купища неверни митове около целия проект.
Министър Александър Сталийски спира разкопките, което изненадва целия екип, защото преди това той защитава проекта пред депутатите в Парламента. Дори подготвят награди за всички от екипа, участващи в операция „Слънчев лъч“. Ели Логинова силно тъжи по четирите тетрадки с шифрово писмо, които са изпратени в Израел и безвъзвратно изгубени. Заради тях екипът стига до най-голямата дигитална библиотека по древни езици в света, както и до древната кабала библиотека, пазена от седем равини и съдържаща информация за създаването на Вселената.
Тук Ели Логинова споделя нещо изключително интересно. Според нея, самият Адолф Хитлер, който е бил обсебен от окултното, е търсел текстовете, по които Ели Логинова работи покрай разкопките в Царичина. Немският диктатор получава информация за текстовете от окултния кръг „Туле“, където могат да членуват единствено избрани. На Хитлер е казано, че ценните текстове се намират близо до София – около Царичина, а който ги открие, ще има силата да владее света. Третия Райх обаче така и не успява да се сдобие до древните текстове.
Преводачка на Тодор Живков споделя на Ели Логинова, че в Русия научили за интереса на Хитлер към Царичина. Те дошли в София при Първия и го разпитвали за Царичина, настоявайки и да посетят местността.
Снимка от началния етап на разкопките в Царичина. Снимка: Личен архив на журналиста Димитър Статков
Четирима екстрасенси стартират работа по операцията
В самото начало на операция „Царичина“, четирима екстрасенси стартират работа по тайния проект. Освен Ели Логинова, в екипа попадат още Дора Петрова, Димитър Сираков и Марина Наплатанова. Ели Логинова получава по паранормален път информация за мястото, където трябва да се започне да се копае. Прави скица и диктува на останалите къде да направят първата копка. На скицата има три дъба, които образуват триъгълник, а между тях е точното място, където трябва да се направи дупката.
Подполковник Николай Юруков се изправя пред хората по време на премиерата на книгата на Ели Логинова и потвърждава, че всичко в нея е вярно. Дори споделя мнението, че днес, някъде по света, някой работи по четирите тетрадки с шифрово писмо, които Логинова изписва по време на операцията. Сигурен е, че в бъдеще тези текстове ще бъдат оценени подобаващо от поколенията.
Ели Логинова вярва, че България неслучайно е избрана за „дом“ на истината за произхода на човечеството. Тя казва, че нашите земи са силен енергиен център. Конкретно в Царичина енергията е толкова силна, че може да лекува. Логинова казва, че и до днес контактът ѝ с извънземните сили продължава.
След като операцията е стопирана, Логинова и скулпторката Мария Ножарова създават кръга „Дуло“, който цели да разчете всичко, което е записано в тайнствените тетрадки. Към тях се присъединяват и други хора, а от Министерство на отбраната дори им позволяват да създадат собствено звено към Военна академия. Получават помещения и работят усилено над текстовете. Искат да създадат компютърна програма, която да им помогне в разчитането. Министерството обаче не успя да отдели средства за подобна.
По време на операцията се появява версия, свързана с енергийната сила на българската земя. Говори се, че България е част от свръхенергийна ос, минащава през Мексико и България, и достигаща до Тибет.
Слава Севрюкова за Царичина: „Не му е дошло времето!“
Слава Севрюкова е друг от известните феномени на България. За нея се говори, че има сила, по-голяма дори от тази на Ванга. Когато започват разкопките край селото, тя е потърсена за коментар относно случващото. Севрюкова признава, че действително вижда там нещо, свързано с други сили от Вселената. Предупреждава обаче, че „не му е дошло времето“, за да се копае и да се търси голямата тайна. Говори и за жертви, които ще бъдат дадени, ако се правят разкопките. Тя казва: „Под Царичина има безценни послания, но те са твърде надълбоко. Ще стигнете донякъде и ще се откажете. Защо? Вложете в нещо по-добро народната пара̀. Недейте! Закъде бързате? Истината достига онези, които умеят да чакат.“
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Последвайте ни в Telegram ТУК
The post Какво е видяла Баба Ванга в дупката в Царичина? appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com