Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Данчо Полицая: Само ГЕРБ има интелекта и качествата да управлява България

Известният в интернет служител на МВР Данчо Полицая написа нов пост в подкрепа на партия ГЕРБ и своя кумир Бойко Борисов.
Ето какво заяви Данчо този път:
„Тази седмица излезе официалната статистика на най-независимата и коректна социологическа агенция – „Екзакта“, относно изборните нагласи в българското общество!
Аз лично приемам, като голяма изненада малката разлика между Политическа Партия ГЕРБ и останалите партии, защото въпреки краткия си живот, 48-то народно събрание безспорно ни доказа, че ГЕРБ е единствената национално отговорна партия, която действително милее за България и българските граждани и работи усърдно за излизане от кризите и подобряване на условията на живот в страната!
Селектираните лично от строителят на модерната българска държава – Генерал Бойко Борисов, народни представители, показаха на обществото, че могат и знаят как да се справят с държавните проблеми, които задушават развитието ни! По заръка на г-н Борисов, нашите депутати се трудеха денонощно, изготвяйки най-нужните ни законодателни промени, които да гарантират просперитета на България и най-вече да позволят отпускането на така жизненоважните милиарди по Плана за възстановяване, с които да компенсираме най-засегнатите граждани и отрасли!
За никого не е тайна, че най-кадърните български юристи са в ГЕРБ и законите, които предложихме в пленарна зала, бяха перфектно изготвени и щяха да реформират адекватно всеки отрасъл в България, модернизирайки успешно страната и превръщайки я в една успешна и икономически стабилна европейска държава!
За съжаление липсата на мнозинство попречи на голяма част от законите да бъдат приети, но тук вината изцяло е на останалите партии, които целенасочено отсъстваха от заседанията и бламираха приемането на законите, опитвайки се да дестабилизират България и да спрат възходящото ни развитие!
Убеден съм обаче, че тези процеси бяха добре проследени от българското общество, което ясно осъзнава, че Генерал Бойко Борисов и партия ГЕРБ са единствените, които имат качествата, желанието и интелекта да управляват България, така както дълги години го правеха успешно, превръщайки страната ни във важен фактор в световната политика и икономика!“

The post Данчо Полицая: Само ГЕРБ има интелекта и качествата да управлява България appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com