Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

В момента Земята е в плен на много силна магнитна буря

Трети ден на Земята продължава силна магнитна буря, нивото на нейната опасност не е намаляло през последното денонощие, според материали на руския Институт по приложна геофизика, цитирани от ТАСС.
Степента на смущение на магнитното поле на Земята, според данните от мониторинга на космическата обстановка, продължава да остава на ниво G3 – силно по скалата от пет показателя, където G5 е изключително силно, а G1 е слабо. Ниво G3 предполага, че на Земята, в допълнение към сериозните смущения в комуникацията, могат да бъдат записани фалшиви аларми в системите за безопасност на енергийните системи, маслени трансформатори могат да “кипят”, а космическите апарати могат да се нуждаят от корекции в ориентацията.
При почти всяко забележимо смущение на магнитното поле на нашата планета могат да се наблюдават сияния. На ниво G3 може да се наблюдава полярно сияние дори на средни географски ширини.
Прието е, че почти 50% от хората имат повишена чувствителност към магнитните бури, а в последно време броят им нараства. Не всички от тях допускат, че неразположението им, повишената нервност, крехкият сън, физическа слабост и меланхолия, трудност при фокусиране, са повлияни или подсилени от магнитните бури. При някои хора различни видове дискомфорт се изпитват ден по-рано преди започването на магнитната буря, а при други – в окото на бурята.
По време на магнитните бури постарайте се да си почивате повече. Сънят е повече от задължителен – както през нощта, разбира се, така и, ако имате такава възможност, дайте шанс на следобедната дрямка. Разходките са едно от най-важните неща в тези дни, както и чистия въздух.
Докато траят магнитните бури извадете от менюто си пърженото, мазните храни, храните с нишесте, алкохола. Ако пушите, редуцирайте цигарите. Не яжте пикантни и прекалено солени храни. Отложете физическите напрежения. Редуцирайте безкрайните часове пред телевизора, компютъра и телефона.
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg