Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Венци Стефанов призова за "крути мерки" и отсече: Левски се опънаха, но накрая тях ги опънаха

Президентът на Славия – Венцеслав Стефанов, за пореден път изрази недоволството си от ръководните фактори в БФС и поиска глоби за отборите, които излизат с юноши в плейофите на родната Първа лига. 
“Позор! Позор! Позор! Не съм очаквал такова нещо. Призовавам Футболния съюз да анулира резултатите на отборите, които започнаха да играят с юноши и резерви. Крути мерки! Това какво е?! Подигравка! Срамно е, откъдето и да го погледнеш. Отбори излизат с юноши, другите си взимат каквото им трябва, стана като на Женския пазар в София – дай ми, на ти”, заяви Венцеслав Стефанов за “Sportal.bg”.
“Не е случайно, че УЕФА разследва три мача от елита, не е случайно. Затова вече казах – евала правя на Цветомир Найденов, човекът играе честно, отборът му всеки мач излиза за победа, така трябва да бъде. А не да гледаме циркове. Защитник на Локомотив се наведе, за да може другия отбор да отбележи. Това какво е? И не се случи в един мач. Младите момчета и резервите на Левски се опънаха, но накрая тях ги опънаха. Трябва да се вземат мерки! Иначе това нещо може да стане рецидив в българския футбол. Догодина в някои мачове някой може да излезе на терена с част от женския отбор. Пускаш момичетата и каквото стане. Срам”!

“Дори да не е записано като закон в наредбата, че нямаш право на такива комбинации със състава, има морален кодекс, има принципи на честността, които трябва да се спазват. Трябват хора с панталони и чест! Само тогава ще се оправи не само футболът, но и държавата. Затова БФС трябва да накаже тези отбори, които си позволяват да излизат с юноши. Разбирам да ги пускаш тези момчета през сезона, полека-лека плавно да трупат опит, тогава ще е друго, ще имат някакъв опит вече, но тук положението е друго. Нямам думи, срамно е! Превърнаха професионалния футбол в алъш-вериш. Наистина е позорно”, добави още босът на Славия.
Часове преди третото издание на “Вечното дерби” треньорът на Левски – Елин Топузаков, също изрази негодувание към БФС.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg