Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Бразилия не приема за отговор "не" от Анчелоти, ще говори с Флорентино Перес

В Бразилия не са се отказали от намерението си да вземат Карло Анчелоти за селекционер на националния отбор по футбол. Президентът на федерацията Еналдо Родригес дори заяви, че ще използва приятелските мачове на тима в Европа, за да говори с шефа на Реал Мадрид – Флорентино Перес.
Той за пореден път обяви, че Анчелоти е “първи избор” да замени Тите, който напусна бразилския отбор след отпадането на четвъртфиналите на Световното първенство в Катар през ноември.
Бразилия не приема “не” за отговор
“Той остава план А и след пътуването на отбора в Европа можем да имаме по-голяма яснота. Пътуването ще бъде много важно за нас да решим кой ще бъде бъдещият треньор. Възнамерявам да говоря с Анчелоти и с президента на Реал Мадрид. Едва след това ще може да се каже дали ще се случи или не”, каза Родригес на пресконференция в Рио де Жанейро.

“We made a plan, the ‘Plan A’ is Ancelotti.”CBF President Ednaldo Rodrigues have reaffirmed that Carlo Ancelotti is their favourite for the vacant Brazil head coach role. pic.twitter.com/9HYQuWaejE
— Football España (@footballespana_) June 6, 2023

Италианският треньор има договор с Реал до 2024 година и голяма неустойка в случай на прекратяване на споразумението.  “Въпросът със сигурност не е в неустойката. Проблемът е в договора, никой не иска да го наруши. Инвестирали сме в тази идея и правим всичко по силите си тя да проработи и да стане реалност”, добави той, въпреки че Анчелоти вече обяви, че не се интересува от офертата на Бразилия. А по-рано от страната яростно защити Винисиус от расистките атаки.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg