Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Без повече срещи: В Аржентина обявиха избора на Лионел Меси за нов отбор и не е Барселона

Лионел Меси доминира в новинарския поток тази седмица, тъй като надпреварата за неговия подпис изглежда е във финалния си етап. В Аржентина дори вече категорично обявиха кой ще е новият отбор на играча.
Барселона е един от трите отбора, които са силно свързвани с Меси това лято, след като той стана свободен агент. Напускайки Пари Сен Жермен, Саудитска Арабия и Интер Маями също се смята, че искат да привлекат носителя на Световната купа.
Меси отново се отдалечи от Барселона
В Барселона се породи надежда, че може да се стигне до сделка, след като неговият баща и агент Хорхе Меси беше видян да се среща с президента на Барселона Жоан Лапорта в понеделник. Този оптимизъм обаче намаля през последните 24 часа.

Оказва се с основателна причина. Според Ернан Кастило от “Radio Continental” Меси е взел своето решение. Кастило твърди, че Интер Маями ще бъде неговата следваща дестинация и че няма да има повече срещи относно бъдещето му.
Ако това е така, изглежда, че Меси е избрал най-подходящия за семейството от двата налични варианта, оставайки настрана Барселона. Семейството вече има имот в Маями, а в Южна Флорида също остават в латиноамериканската култура.
От гледна точка на Барселона се смяташе, че аржентинецът ще трябва да отложи решението, докато не успеят да продадат играчи, за да балансират заплатата си спрямо ограниченията за това колко може да харчат Изглежда, че Меси не иска да бави решението си и да чака. И вместо това е избрал една от наличните конкретни опции, при условие че информацията на аржентинския журналист е вярна. След последната среща на бащата на Меси с представители на Барселона, той категорично обяви, че Лео иска да се върна на “Камп Ноу”.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg