Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Ас на Аржентина: Ние си знаехме, че Емилиано Мартинес е малко луд

Аржентинският национал Николас Талиафико направи любопитно изказване относно съотборника си Емилиано Мартинес. Разбира се, повод за това стана поведението на вратаря след финала на Световното първенство по футбол, в който “гаучосите” победиха Франция и триумфираха.
Както е известно, 30-годишният страж постави статуетката, с която бе награден за най-добър на своя пост в Катар, на интимните си части, а след това няколко пъти се гаври с Килиан Мбапе, докато тимът празнуваше трофея си.
“Когато постигнеш нещо много важном като спечелването на Световното първенство,има взрив от емоции, избликва адреналин. Това може да накара човек да се държи странно.
Тези, които познават Дибу Мартинес, знаят, че той е добър човек, но малко луд. Знаехме, че е малко луд, но разбирам, че това може да направи лошо впечатление на хората отстрани.
Надявам се, че хората ще разберат, че не всеки ден и не толкова лесно се става световен шампион, а също, че може да има момент, когато по-малко контролираш своите емоции”, каза защитникът на Олимпик Лион, цитиран от “RMC Sport”. А ето какво футболно правило ще се промени заради поведението на Мартинес.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg