Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Ясни са потенциалните наследници на Ханзи Флик след Световното първенство по футбол

Германия разочарова на Световното първенство по футбол в Катар, отпадайки още в груповата фаза на турнира. Немската футболна асоциация дори вече готви потенциални заместници на селекционера Ханзи Флик, за когото очакванията са, че ще бъде уволнен, твърди “Kicker”.
Спрягат се две имена, които неотдавна бяха на работа в елита на Англия – Висшата лига. Едното от тях е Ралф Рангник, който работеше в Манчестър Юнайтед като временен мениджър, другото име е Томас Тухел, който ръководеше лондонския Челси около 2 сезона.
Рангник успя да изведе Манчестър Юнайтед до осминафиналите в Шампионска лига през сезон 2021/22 и завърши извън топ 4 с “червените дяволи” на Острова. Томас Тухел пък спечели турнира на богатите с Челси през 2021 година, Суперкупата на Европа, Световното клубно първенство, като успя да изведе “сините” до два финала в ФА Къп и Карабао Къп.

Разбира се, все още нищо не е официално, а самият Ханзи Флик каза, че не се знае дали ще бъде уволнен. Съществува вероятността той да продължи да води Бундестима занапред, а решение за неговото бъдеще ще бъде взето съвсем скоро.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg