Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Ясен като бял ден: Финалът на Световно първенство 2022 е предрешен!

Полуфиналите на Световно първенство 2022 в Катар все още не са се изиграли, но изглежда всички са уверени в това кои ще са двата отбора, които ще се изправят в спор за световната титла. 
Според всички пазари и коефициенти на букмейкърите в цял свят, абсолютният фаворит за финал на 22-ия шампионат на планетата е срещата Аржентина – Франция. Може ли обаче да се стигне до изненада, тъй като такива не липсваха? 
Ясен е финалът на Световно първенство 2022? 
Според коефициентите на платформата за онлайн спортни залози и казино игри – Sesame.bg, Аржентина и Франция не би трябвало да имат проблеми в полуфиналите. 
Лео Меси и компания са с много по-високи шансове от Хърватия в първия полуфинал от Световното (вторник вечер). Коефициентът на Аржентина да спечели в редовното време е 1.85, докато цялостно да се класира за финал ставката за отбора е 1.40. 
Шансовете на хърватите да продължат са оценени на 2.90, докато срещата да се реши след дузпи (така както стана във всички мачове на Хърватия до момента) е със ставка 5.50. 

Франция, от своя страна, се изправя срещу отбор, който спечели срещу Белгия и Португалия, отстрани Испания и не допусна нито един отбор да вкара гол – Мароко (единственото попадение, което “лъвовете” допуснаха беше автогол). 
“Петлите” са още по-сериозен фаворит, отколкото е Аржентина срещу селекцията на Златко Далич. Очакванията са за триумф на Франция още в редовното време (1.56 в Sesame.bg), докато страдащата от сериозни физически проблеми селекция на Мароко да продължи към финала се оценява на 4.33! Способен ли е храбрият тим на Уалид Реграги да се справи и с Франция – предстои да разберем! 
50 безплатни завъртания за всеки гол на полуфиналите
Бонусът на Sesame.bg за всеки гол на Световното продължава с пълна сила. Компанията за онлайн залози даваше по 20 безплатни завъртания на определена игра досега (и при изпълнение на определени условия от потребителите) за всеки гол на шампионата в Катар – с условията на промоцията се запознайте в сайта Sesame.bg. От полуфиналите нататък обаче завъртанията са вече 50!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg