Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Ясен е големият победител в Hell's Kitchen

След 3 месеца кулинарни битки, изпитания, хвърлени чинии, сълзи и смях, любимецът на зрителите, Станислав Иванов от Перник, спечели последния сезон на кулинарното риалити Hell’s Kitchen и грабна чека за 100 000 лв. Със сълзи на очи, той посвети победата на починалия си баща.
„БЛАГОДАРЯ! Тази победа е за Вас! Тази победа е за човекът който ме създаде и беше моя пример в живота и изгради като човек! Благодаря на семейството ми което винаги ме е подкрепяло и давало сили! Ако аз един ден мога да съм пример- искам да съм този който успя да Ви покаже, че всяка мечта може да стане реалност!“ Това написа самият Станислав в Instagram профила си.

View this post on Instagram

A post shared by Stanislav Ivanov Hell’s Kitchen (@ophopcook)

Големият финал изправи чаровния мачо срещу Виолета от София. В битката за победата в кухнята той разчиташе на бившите си съотборници Мацоев, Мартин, Васил и Виктор, а тя на Цветомира, Асен, Клавдия, Наталия и Цанко. Опитната Виолета се представи много добре, но 29-годишният перничанин показа по-добри кулинарни умения и по-силни лидерски качества, които му донесоха и победата.

В битката на известните пък Виктория Капитонова и Мирослава Профирова „кръстосаха шпаги“, но десертът на инфлуенсърката спечели шеф Виктор Ангелов и той категорично избра нея за победител в звездния отбор. 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg