Японският Хирошима обяви контрола с ЦСКА в Турция, "червените" мълчат

Зимният трансферен прозорец отвори, футболът в България отдавна прекъсна, а отборите вече мислят за зимните си подготовки преди подновяването на сезона у нас. ЦСКА ще заложи на обичайното и ще прекара своя лагер в Турция.
С това обаче до момента се изчерпва информацията от „червените“. Ръководството на клуба понесе критики относно това, че не разкрива как ще протече подготовката на „армейците“, както и кога и срещу кои отбори възпитаниците на Саша Илич ще се изправят.
И докато от „Българска армия“ към момента не излиза нищо по въпроса, то други клубове разкриват, че вече са си уредили контрола с 31-кратния шампион на България. 
Японският Санфрече Хирошима ще бъде един от съперниците на „червените“ в Турция. Това разкрива публикация на „Sanfrecce Hiroshima EN -unofficial-“ в „Туитър“. Като дата на двубоя е определена 18-и януари (сряда). Интересно е, че част от тима е и бившият играч на Лудогорец Пиерос Сотириу.
ЦСКА има изключително важната задача да се подготви по най-добрия начин, за да запази преднината си на върха в Първа лига. „Армейците“ неведнъж показват колебливи игри след зимната пауза, което на няколко пъти им коства титлата.
Ето кое се очаква да е първото ново попълнение на „армейците“

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg