Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Якин: Контролирахме събитията, въпреки че ни натискаха до последната секунда

Селекционерът на Швейцария Мурат Якин е изключително доволен от класирането на тима на осминафиналите на Световното първенство по футбол 2022. Швейцария се наложи с 3:2 над Сърбия след два обрата и в първия кръг от директните елиминации ще се изправи срещу шампиона от Евро 2016 Португалия.
“Първо ще се насладим на момента. Преминахме през много трудности в този мач. Поздравления за обрата в играта. Представихме се като отбор. Беше изключително важно да се съсредоточим върху двубоя. Стана равностоен мач. Рискувахме в атака и реализирахме важни голове. За всичко останало само може да се спекулира”, каза Якин след важния успех.
“Гранит Джака беше съсредоточен изцяло върху футбола и се представи доста добре. Не видях какво точно се случи на терена, но някои от сръбските футболисти на резервната скамейка пресякоха тъчлинията, а останалите опитаха да ги успокоят. Беше нормално, защото в мач като този има емоции”, допълни той.
В двубоя имаше напрежение между някои от сръбските футболисти и националите на Швейцария от албански произход като Джака и Джердан Шакири.
“Като цяло контролирахме събитията, въпреки че се опитваха да ни притискат до последната секунда”, каза още треньорът на “кръстоносците”. А ето какъв скандал разтърси Сърбия преди важния мач. 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg