Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Ювентус показа нов екип в розово и сиво, вдъхновен от Алпите (СНИМКИ)

Ювентус официално представи новия си впечатляващ екип за гостуване за сезон 2023-24 чрез социалните медийни канали на клуба в понеделник сутринта.
Новият екип, вдъхновен от Алпите
Новият дизайн, моделирана от селекция от играчи на първия отбор, включително Пол Погба, включва хоризонтални розови и сиви ивици на бял фон. За тях се твърди, че са вдъхновени от отраженията на слънчевата светлина от Монте Роза.

“Преобладаващо бял, свежият нов eкип се гордее със завладяваща естетика, която отразява емблематичните заснежени ледникови върхове на италианските Алпи. Издигайки се нагоре по неговата бяла основа, сиви ивици и емблематичното розово на Ювентус показват скалиста текстура, която отразява скалното лице на Монте Роза, което подчертава силуета на града”, пишат от Юве на сайта.
Традиционните три ивици на Adidas също присъстват, заедно с герба на Ювентус и предната част на логото на спонсора на фланелката. Юве е в деветата година от партньорството си с Adidas, като споразумението им е до 2027 г. Междувременно пък посещение на Погба в Саудитска Арабия сериозно повдигна въпроса дали и той няма да поеме натам.

Juventus drop their new away kit, inspired by the Italian Alps 🏔️ pic.twitter.com/d6DhUYVRBm
— B/R Football (@brfootball) July 10, 2023

Juventus’ new away kit for the 2023-24 season 👀 pic.twitter.com/Ny1SxM8fOO
— ESPN FC (@ESPNFC) July 10, 2023

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg