Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Ще удари ли проклятието? Дрейк заложи 1 милион долара на финала на Световно първенство 2022

Една от най-популярните личности в света – рапърът Дрейк, винаги е бил популярен с високите си залози в платформи за спортни залози и казино игри. Засега той се въздържаше от това да залага на Световно първенство 2022, или поне не го е обявявал публично, но часове преди финала той направи своето “предположение”… с 1 милион долара. 
Човекът, който урочаса Барселона само преди няколко месеца в мача срещу Реал Мадрид, губейки 600 хиляди долара, сега е избрал победител в мача между Аржентина и Франция, който ще сложи край на спора за титлата в Катар. 

1 милион долара залог на Аржентина – Франция 
Според Дрейк, финалът ще се реши още в редовото време, като той е избрал победител директно след 90 минути, а не просто отбор, който ще вдигне трофея. 
И неговият избор определено няма да се хареса на Аржентина, след като той е предпочел Меси и компания за победител в редовното време. Все пак, ако “гаучосите” спечелят в 90-те минути в Доха, той ще прибере “чиста” печалба от 1 750 000, тъй като коефициентът, който е хванал, е 2.75. 
Коефициенти и бонуси в Sesame.bg 
Ако имаше достъп до българската платформа Sesame.bg, то Дрейк можеше да си добави още няколко хиляди към потенциалните печалби, тъй като в момента коефициентът Аржентина да спечели в редовното време е 2.77, а функцията “летящи коефициенти” на компанията дава коефициент 2.82 за Меси и компания (още интересни коефициенти и пазари за Аржентина – Франция вижте тук). 
Прогнози за финала Аржентина – Франция 
Екипът на предаването “Точно попадение” може да прави своята игра само за забавление, но 4-мата участници имат общо 12 любопитни прогнози за Аржентина – Франция – вижте ги във видеото: 
Самият финал е в 17:00 часа българско време – ето как може да гледате НА ЖИВО Аржентина – Франция! 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg