Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Ще има ли сезон 2 на "Оби-Уан Кеноби"?

Въпреки някои противоречиви ревюта на критиците и зрителски оценки, сериалът за Оби-Уан Кеноби на Disney+ се оказа успешен. Юън МакГрегър и Хейдън Кристенсен се завърнаха в ролите на Оби-Уан и Дарт Вейдър, а първият епизод на шоуто и до днес държи рекорда за най-гледан такъв в платформата за стрийминг.
Всичко това, разбира се, води до следния въпрос – има ли планове и за втори сезон на лимитирания сериал от шест серии, развълнувал силно феновете на „Междузвездни войни“?
Отговор на въпроса даде президентът на „Лукасфилм“ Кейтлийн Кенеди. За съжаление на хората, харесали „Оби-Уан Кеноби“, Кенеди разкри, че на този етап няма каквито и да е планове за сезон 2.
Тя все пак остави „вратичка“, че персонажът на Оби-Уан може да се завърне във вселената на „Междузвездни войни“, макар и по друг начин.

Кенеди посочи: „Винаги се колебая да кажа „не“ на повече Оби-Уан Кеноби. Може би ще направим нещо, с което да го включим в друга история – от нещата, върху които работим в момента. А защо не и филм? Кой знае? Засега обаче нямаме планове за продължение.“
В „Оби-Уан Кеноби“ успяхме да видим завръщането на Юън МакГрегър като легендарния джедай Оби-Уан, както и на Хейдън Кристенсен като Дарт Вейдър. Събитията в сериала се разгръщат след тези в Епизод III „Отмъщението на ситите“, когато бе сложен край на джедайския орден, а Империята бе създадена.
В края на шоуто Оби-Уан спаси малките Люк и Лея Скайуокър от инквизитора Рива, а след това, използвайки Силата, се свърза с учителя си Куаи-Гон Джин (Лиъм Нийсън).
Самият Юън МакГрегър, който за първи път влезе в ролята на Кеноби от 2005 година насам, също изрази надежда, че от Disney+ ще поръчат и втори сериал на шоуто. По думите на Кейтлийн Кенеди обаче личи, че на този етап това не стои на дневен ред. В същото време носителката на „Оскар“ Натали Портман също изрази надежда, че един ден ще може да повтори ролята си на Падме Амидала.
The post Ще има ли сезон 2 на "Оби-Уан Кеноби"? appeared first on Vibes.bg.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: vibes.bg