Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Шокиращо: Путин влиза в Народен театър "Иван Вазов"

Режисьорът Галин Стоев ще вкара образа на Владимир Путин на сцената на Народния театър в пиесата на украинската авторка Саша Денисова „Хага“. Драматургията преплита гротескна, смешна и зловеща фантасмагория, базирана на реални събития и хора, свързани с войната, която тече вече повече от година в Украйна.
Все още е тайна кой актьор ще изиграе образа на Владимир Путин.
Вижте още: Какво крие Белослава, че отказа кръвен тест след ареста си?
„Закъсняла е пиесата, знам, но това е, което аз мога да направя със средствата, с които работя“, сподели на пресконференция Стоев, който си е взел неплатен отпуск, като измолил за него от френското министерство на културата.
„Мотивацията ми беше, че аз не можех да продължа, ако не го направя. Мисля, че щеше да ми е противно да се гледам в огледалото, ако не го направя“, каза още режисьорът, пише „България Днес“.
Вижте още: Признаха документи, скрити в дивана на Арета Франклин, за валидно завещание
„Хага“ е фантасмагорична реалност, родена в главата на момиченце, което си играе в руините на познатото ежедневие, унищожено от войната. Детското въображение разиграва на сцената трибунал срещу военните престъпления, в който банално-митични персонажи очакват своя процес.
„В ролята на детето е Кремена Деянова – студентка трети курс. Тя е млада актриса, която ще бъде утрешна звезда на българския театър и кино“, допълни Стоев.
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg