Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Шеф Манчев срина идеята на комунизма: Не може да очакваме държавата да прави всичко

„Не може всички да очакваме държавата да прави всичко”.
Това заяви готвачът Иван Манчев, известен като шеф Манчев в предаването „Твоят ден“ по NOVA NEWS.
Държавата трябва да създаде добра предпоставка, добри системи бизнесът да работи добре. Падането на моста означава, че преди това не е погледнато състоянието. То е въпрос и на пари, но когато държавата създаде приоритети, тя трябва да си ги гони. Препоръчвам всеки да си застрахова бизнеса – заведението, за да знае от кого да си вземе парите. Ние трябва да носим отговорност за имотите и бизнесите си, за да ни носят дивиденти или застраховка.
Журналистът Лияна Панделиева обясни, че бизнесът е длъжен да се подготви. Тя се включи от квартал на Атина, Гърция, където се проведе Балканиада по конен спорт. „Когато бедствието се случва, то се случва еднакво стихийно за всички. Тук сме свидетели на бърза организация. Този ураганен вятър не е спирал нито за минута от 5 дни, но движението беше регулирано. Полицаите променяха решенията си съобразно обстановката”, разказа Панделиева.
Съветът на „Площада“: Търсиш ли си качествени дрехи втора ръка? Не пропускай да разгледаш предложенията на магазини „Мания“ – безспорният лидер на пазара у нас.
Тя спомена имената на децата от България, които са се включили в състезанието по конен спорт.
Според Манчев всеки сам за себе си има отговорност да прави това, за което се е заявил. „Проблемът е с язовира и стената. Когато става въпрос за държавни приоритети, държавата трябва да е там”, допълни той.
„Политиците произвеждат продукт. Този продукт води след себе си резултати”, каза Манчев.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Последвайте ни в Telegram ТУК
The post Шеф Манчев срина идеята на комунизма: Не може да очакваме държавата да прави всичко appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com