Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Шефът на ЦСКА 1948: Имаме футболисти, които са на ниво да играят в европейски тимове

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов заяви, че в клуба са готвои не само за спечелването на Купата на България, но и за участие в евротурнирите. Той вижда възможност чрез Лига на конференциите клубът да продаде на сериозен европейски тим свои футболисти.
„Готови сме както за финала, така и за Европа. Затруднение е само коефициентът на българските отбори, които започват участието си в турнирите на Стария континент още от предварителните кръгове. Това малко пришпорва подготовката и селекцията, а играчите нямат време да си починат, но това е положението“, коментира Гьонов пред „България Днес“.

„С представянето си всеки отбор може да спечели и пари, което е важно за клубове от нашата черга. Другото е, че така чуждестранните тимове могат да видят нашите играчи и да се стигне до трансфер. Ние имаме футболисти, които вече са на ниво да заиграят в европейски отбори, но само от тях зависи как ще се представят и дали ще ги потърсят“, допълни той.
Въпреки казаното, от ЦСКА 1948 няма да бързат да правят лятна селекция. „Ще изчакаме да видим докъде ще стигнем, имаме цяло лято. Не можем да си позволим да харчим пари, но ако стигнем до груповата фаза в Лига на конференциите, вече нещата ще стоят по по-различен начин“, категоричен е директорът. А ето какво каза по-рано Гьонов за ЦСКА 1948 само за Sportlive.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg