Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Шефът на уругвайския футбол: Някой се изкашля до Роналдо и съдиите свирят дузпа веднага!

Шефът на Уругвайската футболна асоциация Игнасио Алонсо избухна срещу работата на съдиите на Световното първенство по футбол. Както е известно, “урусите” отпаднаха още в груповата фаза, след като победиха Гана само с 2:0, а Португалия загуби от Южна Корея в последния кръг.
След мача с африканците мнозина в лагера на Уругвай бяха бесни на съдията Даниел Зиберт, за когото смятат, че ги е ощетил с 2 дузпи – за нарушения срещу Дарвин Нунес и Единсон Кавани.
“Двамата рефери, допуснали груби грешки срещу Уругвай, вече няма да съдийстват на Световното първенство. Скандали имаше и в други групи. Някой просто се изкашля до Кристиано Роналдо и те свирят дузпа!”, коментира Алонсо в интервю за “Teledoce”.
Вероятно шефът на уругвайския футбол визира падането на португалската звезда в наказателното поле на Гана в мача от първия кръг на Мондиал 2022. Тогава Роналдо откри резултата от дузпа. До края на груповата фаза “мореплавателите” получиха още един 11-метров наказателен удар – в мача срещу Уругвай. А ето как избухна Луис Суарес срещу ФИФА. 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg