Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Шанс за Григор Димитров на Уимбълдън: Избягва топ тенисистите до 1/8-финалите

Отлична възможност се отваря пред Григор Димитров още преди да е започнал на Уимбълдън. Заради доброто си представяне на Куинс Клъб хасковлията е под номер 24 в ранглистата, като ще може да избегне някои от най-големите фаворити до 1/8-финалите. 
Шанс пред Григор заради доброто ранкиране

Григор ще бъде поставен под №22, тъй като има двама по-високоранкирани, които няма да играят в Лондон – Карен Хачанов и Пабло Кареньо Буста. Това означава, че той може да срещне тенисистите от топ 8 едва във втората седмица на турнира.
В първите два кръга всички поставени играят с непоставени в първите два кръга, като Григор ще бъде част от групата поставени между №17 и №24. Те имат за съперници в трети кръг тенисисти между №9 и №16. Това са Тейлър Фриц, Франсис Тиафо, Феликс Оже-Алиасим, Камерън Нори, Борна Чорич, Лоренцо Музети, Алекс де Минор и Томи Пол.
Двубой между Алкарас и Джокович пък е възможен чак на финал, за разлика от Ролан Гарос, когато двамата играха помежду си на полуфинал. А последната голяма победа на трева за Григор Димитров е срещу Анди Мъри, но чак преди 9 години.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg