Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Шави разкри за разговор с Лионел Меси и призова: Сега трябва да го оставим на мира

Старши треньорът на Барселона – Шави Ернандес, разкри, че Лионел Меси му е казал, че ще вземе окончателно решение за своето бъдеще през следващата седмица (5-11 юни).

Както е известно, във вчерашния 1 юни наставникът на ПСЖ – Кристоф Галтие, призна, че Бълхата си тръгва от Франция след последния мач за сезона, който е домакинство на Клермон (3 юни, 22:00 часа).
В интервю за “Mundo Deportivo”, Шави обясни: “Каза ми, че през следващата седмица ще вземе решение и сега трябва да го оставим. В крайна сметка, ако говорим всеки ден за него, мисля, че това не му помага”.
“Той ще реши следващата седмица, а в момента има 200 хипотези… Вратите за него са отворени тук и няма какво повече да се дебатира. Вече го казах много пъти – аз съм треньорът и знам, че той ще ни помогне, ако реши да дойде, но наистина смятам, че сега трябва да го оставим на мира!”, призова мениджърът на каталунците, който допълни:
“Той уважава много ПСЖ и иска да завърши сезона с тях по най-добрия начин. Меси си е спечелил цялото право на света да реши къде ще отиде и къде иска да завърши кариерата си”.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ – Просто реклама или Лионел Меси посочи следващата си дестинация?

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg