Чуждестранен консорциум потърсил Гриша Ганчев, бъдещето на ЦСКА се променя?

Собственикът на родния гранд ЦСКА – Гриша Ганчев, е бил потърсен от представители на чуждестранен консорциум, които имат интерес към акциите на „червения“ клуб, твърди „Блиц“.

Според изданието, това се е случило преди един месец – 60 годишният бизнесмен е получил обаждане по телефона, а впоследствие са били проведени и две срещи между страните, но на този етап няма никакви подробности за резултатите от тях.
В момента може само да се гадае дали интересът е насочен към част от акциите на ЦСКА или към контролния пакет. Допълва се, че Юлиан Инджов, един от основните акционери, от доста време насам не е инвестирал средства на „Армията“ и върви слух, че планира да се раздели със своя дял!
„В Борисовата градина всичко се пази в пълна тайна. Никой нищо не казва. Но не е изключено въпросното телефонно обаждане до г-н Ганчев и последвалите срещи да променят бъдещето на ЦСКА. За боса на клуба в момента има две важни неща – спечелването на титлата и построяването на стадиона“, заявява неназован източник пред изданието.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ – Милиардер, опитал да купи ЦСКА, се оказа с белезници на ръцете

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg