Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Черногорец е фаворит да поеме Левски, договоря се със "сините" до дни?

Настоящият сезон в Първа лига все още не е приключил, но спекулациите около играчи и треньори няма почивка. Една от горещите теми е дали Елин Топузаков ще продължи да води Левски или “сините” ще имат нов наставник.
Нов фаворит за поста наставник на Левски

54-годишният черногорец Миодраг Божович е фаворит да поеме столичния тим, информира “Гонг”. Според информацията именно той ще замени Топузаков, който застана на мястото на напусналия Станимир Стоилов.
Твърди се, че ръководството на Левски води преговори с Божович в последните дни и има вероятност те да завършат с успех още до края на седмицата. За последно треньорът бе начало на руския Арсенал Тула, като напуска през лятото на 2022 година, а от тогава е без работа. Най-големият му успех е начело на Цървена звезда, като прави сръбския гранд шампион през сезон 2015/16.
Това не е единственият наставник, който се спряга за Левски. По-рано се появи информация, че Хосе Карлос Карседо също е сред обсъжданите, а има опция и българин да ръководи “сините”. Посочва се, че най-късно до края на следващата седмица ще бъде ясно кой ще е новият треньор.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg