Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

"Червените" поздравиха човека, извадил ЦСКА от бездната – Гриша Ганчев

ЦСКА поздрави един от собствениците на клуба – Гриша Ганчев, по повод 60-годишния му юбилей. В социалните мрежи “червените” поздравиха Ганчев от името на всички, които са част от “армейския” клуб, а честитки не закъсняха и от привържениците на 31-кратния шампион.
Гриша Ганчев е човекът в основата на спасението на ЦСКА от тежкия фалит през 2016-а година. Въпреки бойкота на част от организираните привърженици на “червените” спрямо собственика, голяма част от запалянковците застават на негова страна. Това е така, именно заради направеното от него, извадило “армейците” от бездната.
Под сегашното ръководство на клуба, ЦСКА печели на два пъти Купата на България и стига групите на евротурнирите 2 пъти при 13 отстранени съперници от 2018-а година насам. “Червените” мечти за нов стадион “Българска армия” изглеждат все по-близо до осъществяване, а работата в маркетинговия аспект и чисто футболния такъв на клуба е несъизмерима с тази от преди смяната на управлението.
Ето какво написаха “армейците” на клубния си уебсайт по повода:
“Армейци,
днес г-н Гриша Ганчев празнува своя 60-и рожден ден.
Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и всички служители на Футболен клуб ЦСКА честитим празника на г-н Ганчев и му желаем здраве, щастие, късмет, покоряване на нови висини и още много незабравими емоции с любимия ЦСКА”!
Ето как бяха изпратени в почивка от Ганчев “червените” футболисти преди края на годината

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg