Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

"Червена" България потъна в скръб! ЦСКА, Сектор Г и хиляди "армейци" почетоха Йешич

Цяла “червена” България беше покосена от новината за трагичната смърт на бившия треньор на ЦСКА Миодраг Йешич. Сръбският специалист загина при катастрофа с автомобила си в своята родина.
Вестта предизвика много тъжни реакции не само у феновете на “червените”, но и на противниковите такива. Само за минути социалните мрежи бяха заляти от спомени за легендарния наставник, донесъл юбилейната 30-а титла на “армейците”, както и великата победа над Ливърпул на “Анфийлд” и двете такива над Байер Леверкузен.
“Гениален Айнщайн щеше да запише, при Йешич той да следва второ висше. Защото само славните “армейци” играят футбол като европейци”, припомниха запалянковците този рефрен от песните им, огласящ стадионите.
Тук може да се запознаете с историята на Миодраг Йешич – Генерала
“Днес внезапно загубихме един от успешните треньори на ЦСКА, останал в историята като наставника, спечелил 30-ата “армейска” титла. Миодраг Йешич е загинал в пътен инцидент. Престоят му на “Българска армия” ще се запомни и с победи над Байер Леверкузен и Ливърпул на Анфийлд.
Почивай в мир, Генерале!
ЦСКА изказва искрени съболезнования на семейството и близките на Миодраг Йешич”, написаха от официалните профили на “армейците”.

“Почивай в мир, Генерале! Завинаги един от нас”, написаха от “Трибуна Сектор Г”.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg