Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Челси намери алтернатива за Ромелу Лукаку, след като не може да бъде продаден на Интер

Звездата на Белгия – Ромелу Лукаку, имаше нещастието да влезе в Световното първенство по футбол контузен и не успя да спре пропадането на „червените дяволи“, което доведе до отпадането им още в груповата фаза.
Това обаче изглежда няма да доведе до промяна в клубната му принадлежност и Интер продължава да разчита на основното си острие, съобщава италианският вестник Gazzetta Dello Sport.
В следващите седмици обаче ще трябва официално да стане ясно дали футболистът ще остане в Милано, тъй като в момента е част от „змията“ под наем. Колосът от Ботуша няма опция за закупуването на футболиста след кампанията и се очаква те да го поискат под наем за още една година.

Според източника, директорите на Челси и Интер наскоро са обсъдили бъдещето на белгиеца и се очаква този вариант да бъде приемлив за всички страни, тъй като на „Стамфорд Бридж“ не са очаровани от представянето му, а самият Лукаку е доволен от възможностите си в италианския гранд.
29-годишният нападател се завърна в гранда от Милано през миналото лято след разочароващ едногодишен престой в Лондон, където отбеляза 15 гола в 44 мача.
Вижте с какъв пропуск се отчете Лукаку на световното първенство по футбол!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg