Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Часове преди Общото събрание: В Левски се помириха, Иво Ивков остава?

Днешният ден се очаква да даде много отговори около ситуацията в Левски. Общото събрание на “сините”, насрочено за 6-и април, започва в 11 часа и на него ще се вземе решение дали ще има промяна около управленските постове. Както е известно, в последните седмици прехвърчат искри между мажоритарния собственик Наско Сираков и изпълнителния директор Иво Ивков, като между двамата липсва почти всякаква комуникация. 
Съдбата на Иво Ивков – има ли място за него в Левски?
Според “Тема спорт” в Левски са заровили томахавките преди началото на Общото събрание на акционерите. Часове преди началото е решено всичко като имена и позиции да продължи както досега, дори с увеличаване правомощията на тандема Иво Ивков – Станимир Стоилов. Първият остава на поста изпълнителен директор, а вторият ще е начело на спортно-техническия щаб.

Треньорът е бил категоричен и безкомпромисен, че въпросът с Ивков е принципен и ако се стигне до раздяла с него, след мача с Локо София “сините” ще имат друг треньор. Според информацията от Левски са склонили никой да не се бърка в работата на изпълнителния директор, който ще продължи да действа по лицензирането и ще води оперитивната ежедневна дейност. Относно Станимир Стоилов, той ще определя посоката, както и скоростта в екип с Иво Ивков.
Наско Сираков до последно е настоявал за нов изпълнителен директор, но в крайна сметка е отстъпил. Собственикът е получил индикации, че на този етап друг треньор, освен Станимир Стоилов и друг директор, освен Ивков няма да имат и ден спокойствие и изобщо няма да могат да изпълняват функциите си. След последната контрола на Левски срещу Витоша Станимир Стоилов коментира бъдещето си и не потвърди появилите се информации за негова оставка.
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg