Чандъров: Целя се възможно най-високо, искам да зарадвам феновете

Новото попълнение на Левски – Асен Чандъров, даде първото си интервю пред клубната телевизия на „сините“. Халфът, който ще трябва да замени сигурния напускащ Георги Миланов, призна, че се чувства страхотно по време на лагера на отбора в Дубай и каза, че иска да зарадва феновете на отбора с добри игри.
„Чувствам се перфектно. Мисля, че бързо ме приеха в отбора, все пак познавам повечето момчета от преди. Нямам проблеми. Предишният ми престой беше неуспешен, но се надявам този път да имам повече успехи“, започна Чандъров.
„Изобщо не се замислих. Трансферът ми стана за два дни, така че директно „да“. Треньорът е един от най-добрите, отборът е много качествен. Това е Левски. Познаваме се с Нани (б.а. Илиян Стефанов), познавам се с Ники Михайлов, Попето, с много от момчетата“, продължи полузащитникът.
„Условията са перфектни, времето е перфектно, теренът е супер. Винаги се целя в най-високото. Искам да имам буквално всеки успех, който е възможен. Надявам се да зарадваме феновете с добри игри, победи и да пълним стадиона всеки мач“, завърши Чандъров. А каква лоша новина се разбра за феновете на „сините“, разберете в този материал.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg