Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

ЦСКА с уникална инициатива, включи феновете си в нея

ЦСКА сътвори нова страхотна инициатива по повод календарите за новата година. “Армейците” излязоха с уникални за родния футбол дизайн и идея, които включват привържениците на тима.
В създаването на календара, редом до футболистите на отбора, бяха включени “червени” привърженици, представители на различни социални групи от обществото. 
Участие в кампанията взеха военни, лекари, пожарникари, хора в неравностойно положение и други.

Ето какво съобщиха “армейците” в социалните мрежи по повода:
“Календарите за новата година, както и още коледни изненади, ще бъдат пуснати в продажба днес в 19:00 ч. в онлайн магазина, а от утре и във физическия на ст. “Българска армия”.
Идеята за новия календар е логично продължение на кампанията ни за абонаментните карти за сезон 22/23. Стремежът ни е да обърнем специално внимание на вас – нашите фенове, защото всички вие сте част от отбора.
Всички вие сте ЦСКА.
Избрахме хора с най-различни професии, възраст, пол и родно място, за да покажем нагледно колко разнообразна и цветна е палитрата от армейски привърженици. Участието им в календара, заедно с целия отбор на ЦСКА, треньорски щаб, физиотерапевти, доктор, Стойко Сакалиев, бай Добри и Орландо е знак, че всички ние сме едно цяло и че всеки „червен” запалянко е „ЕДИН ОТ НАС”.
За настолния календар попитахме всеки един от феновете „Какво за теб е ЦСКА?”. Отговорите им, които ще намерите изобразени из страниците, илюстрират по чудесен начин какво таим в сърцата си, когато чуем ЦСКА”.
Ето какъв любопитен факт съобщиха “червените” относно реконструкцията на стадион “Българска армия”

View this post on Instagram

A post shared by CSKA Sofia FC (@cskasofiafc)

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg