Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

ЦСКА с поредна голяма стъпка за "Армията": Държавата одобри проекта за реконструкция?

ЦСКА направи поредната голяма стъпка в един от най-големите планове на клуба, а именно – построяването на нов и модерен стадион “Българска армия”.
Ръководството на “червените” е представило идеен проект и цялостна концепция за цялостната реконструкция на съоръжение, които от своя страна са били одобрени от Министерството на младежта и спорта, информира “Тема Спорт”.
Информацията разкрива, че взаимоотношенията между двете страни са много добри, а очакванията са в началото на новата 2023-а година да бъде учредено съвместно дружество, което да осъществи самия строеж.
На отговорните при “армейците” предстои да кандидатстват за одобрение пред държавата на своя завършен проект и входирането му пред главния архитект на София за съгласуване.
Във вторник “червените” обявиха подпис на дългоочаквания меморандум, който е една от най-големите стъпки преди започването на същинската работа по стадиона. Клубът ще трябва да внесе цялата нужна документация в Търговския регистър, за да има гаранция, че всяка следваща стъпка по проектирането и изграждането на стадиона ще бъде обезпечена и за клуба, и за държавата. От ръководството на ЦСКА все пак вярват, че строежът ще започне през идната пролет.
Междувременно “армейците” продължиха с инициативата си да запознават феновете и обществото с интересни факти около новата “Армия”. Ето каква е поредната полезна информация, с която излязоха.
 
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg