ЦСКА с изненадващ ход: Уреди първото зимно попълнение?

Ръководството на ЦСКА изглежда си е взело поука относно закъснелите в няколко предходни сезони трансфери и побърза да уреди първия такъв по време на зимната пауза у нас.
„Армейците“ са договорили първото си зимно попълнение още през първата седмица на декември, твърди „БЛИЦ“. Информацията разкрива, че футболистът е пристигнал в София с агента си, преминал е успешно медицински прегледи и е договорил условията си с клуба.
Очаква се той да бъде официално представен до края на годината или най-късно в началото на 2023-а година. Все още не е ясно името на състезателя, но по непотвърдена информация той е централен защитник.
Това донякъде е изненадващо, предвид факта, че с оглед статистиката, „червените“ са с най-солидната отбрана в Първа лига. Те са допуснали едва 9 гола във вратата си в рамките на 18 мача.
Междувременно продължават неуморимите действия на „армейците“ за дългоочакваната реконструкция на стадион „Българска армия“. От клуба излязоха с любопитно 3D видео и информация относно строежа. Ето какво разкриха те
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg