Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

ЦСКА и Литекс поискали размяна на местата си във футбола, БФС даде отговор

От ЦСКА и Литекс са поискали да бъдат извършени промени във второто и третото ниво на българския футбол. Ловешкият клуб е изявил желание да се премести от Втора в Трета лига, където отборите са с аматьорски статут.
Идеята е на новия шеф на ДЮШ на ЦСКА
В същото време в Борисовата градина държат да прехвърлят ЦСКА II, воден от Стамен Белчев, от Трета във Втора лига, твърди “Блиц”. Идеята била на новия шеф на ДЮШ на “Армията” Костадин Ангелов. Той искал вторият тим на “червените” да се състезава в професионалния футбол, тъй като треньорът и играчите му притежавали нужния потенциал.

От БФС са дали съгласие, но не за идния сезон
От двата клуба дори  са отправили официално допитване до БФС дали трансформацията за размяна на местата е възможна още за предстоящия сезон. От футболната ни централа е отговорила, че това няма как да се случи в последния момент, тъй като новият сезон чука на вратата си. При това положение въпросната рокада ще бъде осъществена догодина и ще влезе в сила от сезон 2024/25. В същото време пък от ЦСКА имат сериозен интерес към играч, направил име именно с екипа на Литекс.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg