Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

ЦСКА взе решение относно бъдещето на бранителя Мено Кох

Бранителят на ЦСКА – Мено Кох, почти сигурно ще носи екипа на „армейците“ и през следващата кампания, съобщава „Тема Спорт“. През есента нидерландецът имаше второстепенна роля в отбора на треньора Саша Илич, а това продължи и в началото на пролетния полусезон.
Кох често не попадаше в плановете на сърбина или беше резерва, като в един момент се спекулираше за евентуална раздяла между него и клуба. 28-годишният защитник обаче дочака своята възможност и в последните мачове се наложи като титуляр в стартовата единайсеторка. Очаква се, че Мено Кох ще започне от първата минута и във важния за върха в Първа лига мач срещу Лудогорец.

Има информация, че на „Армията“ са доволни от професионализма, който нидерландецът показва. Кох е висок цели 195 сантиметра, което само по себе си доказва, че е незаменим „коз“ в единоборствата и играта във въздуха.
Кох акостира в ЦСКА през зимата на 2021 година. Той може да се похвали с 58 мача с червения екип, в които се е разписал 6 пъти. Докато в ЦСКА „умуват“ какво ще правят с Кох, то неизменен титуляр за Илич е аут до края на сезона.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg