Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Хю Джакман отново се изследва за рак на кожата (ВИДЕО)

Хю Джакман напомни на феновете си да използват слънцезащитни продукти, след като е претърпял две биопсии за базалноклетъчен карцином (БКК). 54-годишният актьор сподели видео в Instagram, в което е с лепенка на носа и разказва, че лекарката му се е усъмнила за базални клетки, но не е сигурна. Резултатите ще излязат до два-три дни. Джакман увери почитателите си, че ще държи феновете си в течение, щом получи повече информация.
Актьорът от “Х-Мен: Началото”, който се оперира от ракови образувания по носа през 2016, не пропусна да отбележи, че базалноклетъчният карцином (БКК) е “най-малко опасният” рак на кожата.

View this post on Instagram

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman)

БКК е най-разпространената форма на рак на кожата и най-често срещаната форма от всички видове рак. Само в Съединените щати всяка година около 3,6 милиона души се диагностицират с БКК. Това означава, че ако Хю Джакман е търсил нещо, което да го отличи от тълпата (освен че е красив и талантлив певец, танцьор и актьор), то ракът на кожата всъщност не е отговорът.
БКК най-често се появява, когато излагането на ултравиолетова радиация от слънцето или тен на закрито предизвиква промени в базалните клетки, които отговарят за производството на нови кожни клетки, когато старите умират. Въпреки това, когато се улови и лекува рано, ще има минимални увреждания.
Тъй като Хю Джакман е израснал в слънчева Австралия и вероятно е прекарал голяма част от детството си, играейки на слънце, не е изненадващо, че актьорът се занимава с това сега. Както той каза в публикацията си в Instagram, биопсиите са резултат от начина, по който е живял преди 25 години, намеквайки, че в края на 90-те години Джакман не е бил фен на слънцезащитните продукти.
Хю Джакман използва това като възможност да посъветва всички за важността на слънцезащитните продукти и грижата за кожата. С думи, противоположни на тези на покойния Нед Старк, Джакман каза: “Лятото идва” и призова всички, които са гледали видеото му, да използват слънцезащитни продукти. “Просто не си заслужава. Без значение колко много искате да имате тен”.
Към видеоклипа си Хю Джакман пише: “Знам, че вече сте ме чували да говоря за базалноклетъчните си карциноми. Ще продължа да говоря за тях, ако се наложи. И ако това напомни дори на един човек да си сложи слънцезащитен крем с висок SPF, тогава ще съм щастлив”.
Източник: БГНЕС

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg