Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Хърватското изкушение Ивана Кнол: Предлагаха ми брак, заплашваха ме, а аз се забавлявам

Хърватия за второ поредно световно първенство впечатли със страхотно представяне и остана само на крачка от нов финал. На Мондиала в Катар обаче балканците освен с игра, впечатлиха и с визия.
За нагорещените страсти на турнира в Близкия Изток се погрижи хърватската моделка Ивана Кнол, която мотивираше своите сънародници да се борят и едновременно с това привлече много неутрални фенове на страната на своята родина.
Страхотно изглеждащата Кнол постоянно бе пред обективите на фотографите на Световното, а всеки в близост до нея искаше снимка за спомен. Далеч по-сериозни неща обаче са били искани от моделката като например предложения за брак по време на надпреварата. За това разкрива самата тя, цитирана от “Daily Mail”.
“Аз само се забавлявам с всички. Предполагам, че хората ме харесват, защото изглеждам добре. Не съм заинтересована да се срещам с никого тук, а да усмихвам хората. Това е всичко”, заяви Кнол и разкри любопитни случки по време на Мондиала.
“Феновете, които срещам навсякъде, ме обичат. Когато сега ходя на мачове обаче, приятелите ми не искат да седят с мен и отиват другаде, заради камерите”, допълни още тя.
Кнол шокира, признавайки, че футболисти са ѝ предлагали брак по време на първенството. Освен това, тя е била заплашена да получи забрана за стадионите, поради провокативното си облекло.
Ето как Кол нападна съдията след отпадането на “шахматистите” от полуфинала на Световното

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg