Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Хърватинът Калинич: Емилиано Мартинес е най-добрият вратар във Висшата лига!

Бившият вратар на Астън Вила Ловре Калинич определи бившия си съотборник Емилиано Мартинес за най-добрия на поста в английската Висша лига. Хърватия се изправя тази вечер срещу Аржентина и Мартинес в първия полуфинал на Световното първенство по футбол.
„За мен Мартинес е най-добрият вратар във Висшата лига. Той блестящо отразява дузпи. Мартинес е трудолюбив и качествен вратар. Той е истински звяр. Воин е като Перишич. В тренировките винаги дава всичко от себе си и винаги е работил страхотно“, коментира Калинич, цитиран от „Sportske Novosti“.
„Рядко практикувахме 11-метрови удари на тренировка, но Емилиано винаги беше добър в това. Мартинес постоянно говори преди дузпата, малко провокира играчите. Той също така е добър в играта с крака и в ситуациите един на един.
Мартинес и Ливакович се представиха най-добре в Катар. Няма обаче да гадая кой от тях ще е най-добрият накрая. Ще оставим турнирът да завърши, след което ще даваме оценки“, допълни стражът на Хайдук (Сплит). А ето как Ван Гаал мотивира Мартинес без да иска в мача с Нидерландия. 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg