Хороскоп за тази седмица, 9-15 януари 2023

Овен
През тази седмица ви очакват нови събития и отговорности. Няма как да не се справите щом Съдбата ви е приготвила съответните задачи. Не си губете времето в чудене дали ще успеете, или не, а се хвърлете в ритъма на активните дейности. Записвайте всичко, което ви предстои и не разчитайте на паметта си. Освен това не правете никакви компромиси със здравето си – осигурявайте си достатъчно сън и забравете за алкохола. Някои представители на знака ще бъдат приятно компенсирани с любовно преживяване през уикенда.
Телец
Посветете седмицата на своето професионално развитие. Сега не е време за инициативи и героични постъпки в офиса. В средата на седмицата вниманието ви е добре да бъде фокусирано върху отношенията ви с партньора. Връзката ви е на кръстопът и сега трябва да решите дали да предприемете или не действия, които да ви отведат на едно по-високо ниво. През почивните дни отделете време за култура и храна за душата.
Близнаци
През тази седмица ще съумеете да сбъднете много от мечтите си. Интересното е, че всичко ще се струпа наведнъж и ще ви е много трудно да смогнете. Със сигурност не сте си представяли, че успехът може да е толкова труден. Но така е в живота. Не бързайте да правите планове за петък вечер, защото може да се окаже, че няма да имате и капка сила за празнуване. Действително ранното лягане с чаша топъл чай ще бъде най-голямата ви наградата, както и признателно потупване по рамото от любимия ви
Рак
През тази седмица няма да имате време за скука. Обстоятелствата ще ви заставят да промените някои неща в дома си и това ще ви накара да се замислите какво бихте могли да промените в начина си на живот. В сряда очаквайте промяна в бизнес намеренията ви. От вас ще се изисква гъвкавост. Идеите ви ще се приемат добре от началниците ви, така че не се колебайте да ги споделяте, дори да имате съмнения в тях. В петък не очаквайте, че темпото ще намалее, но в никакъв случай не прекарвайте почивните дни в работа. Задължително си осигурете достатъчно сън и почивка.
Лъв
Седмицата ще бъде изпълнена с безброй малки задачи, с които ще трябва да се справите. В понеделник си набележете план за действия, а вторник е най-добрият ден за атака. В сряда ще може да се договорите с човек, с когото до момента не сте имали комуникация на качествено ниво. Не пропускайте момента. Четвъртък и петък ще са дни, в които ще може да си поемете въздух, но не се отпускайте. Съобразете се с времето навън, за да не прекарате почивните дни в леглото.
Дева
През тази седмица ще ви бъде предоставен втори шанс. Върнете се назад и поправете това, което е възможно. Все пак не влагайте прекалено много усилия, за да не изпуснете и текущите си задачи. При ревизията може да откриете, че оставена идея има заложбите да се превърне в нещо повече. Потърсете приятелско рамо, което да ви помогне в начинанието. В петък не забравяйте обаждане към ваши роднини. Спазете ангажимент, който сте поели към тях.

Везни
Това е седмица за мечти. Най-общо казано може да започнете да се оглеждате за оферти за лятната ви почивка. Тази година заслужавате нещо по-специално и е добре да се подготвите отрано. Най-напред помислете къде точно ви се ходи. Оставете си няколко дни, за да не промените решението. Все пак нека плановете ви бъдат общи с партньора ви. Самостоятелните представители на знака имат своето предимство, че сами са режисьори на свободното си време, но… не се знае докога!
Скорпион
Тази седмица вие ще задавате ритъма на събитията. Това е добра възможност да дадете най-доброто от себе си, за да сте сигурни, че усилията ви няма да отидат напразно и ще постигнете максимална ефективност. Бъдете готови за покоряване на бизнес върхове. Към сряда може да намалите темпото и да си подарите час-два романтика, но без да спирате работния си устрем. Предупредете половинката си за амбициите ви и уверете, че ще компенсирате времето, което сте пропуснали, за да се наслаждавате на компанията си.
Стрелец
През тази седмица не всичко, което се случва, ще ви хареса. Ако се замислите, нещата никак не са неприятни, а по-скоро необичайни за вас. Помислете добре дали не е по-удачно да опитате новото. Още в първите дни след решението ви ще видите, че сте взели правилното решение. За никого не е добре да стои на едно място и вие не сте изключение. Съвсем скоро ще се убедите в положителните резултати от промяната.
Козирог
Това е седмица, в която да наблегнете на разрешаването на проблеми в личния живот. Заели сте изгодна позиция и сте спечелили доверие. Действате уверено, но внимателно и разбира се – без манипулации. Напълно способни сте да постигнете всичко, което желаете, без да си помагате с нечестни способи. В сряда ви очаква интересно служебно предложение, което ще промени до известна степен всекидневието ви. Обсъдете промяната с партньора ви. Събота и неделя почивайте с активна грижа за здравето – много движение, пълноценна храна и любов!
Водолей
Тази седмица ще имате късмета да смесите работата с личния живот по най-добрия и удобен начин за вас. Това положение може да се превърне в печеливша тенденция, така че помислете добре как да развиете нещата така, че да положите основите на един сериозен бизнес. Все пак в края на седмицата оставете работата на заден план и отделете време за чисто личните ви отношения. Не оставяйте любовта на заден план.
Риби
Седмицата ще ви поднесе приятна изненада в личен план, която ще повлече промени и в служебното ви положение. Не се подавайте на първоначалната паника. Всичко, което се случва е за добро. Може да се наложи да откажете изгодно предложение, но това ще е само защото съвсем скоро ви очаква друго – по-удобно за вас. Сега е важно да се справите с рутинните отговорности. С напредването на времето ще имате повече яснота за близкото бъдеще. Оставете плановете за тогава и не се подавайте на страховете си.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg